Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars αυτή την εβδομάδα και τι μας "διδάσκουν" για τις δικές μας

Παρασκευή σήμερα και μη ξεχνιέστε, κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε, για τα μάτια σας και μόνο τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!


Olivia Munn

gallery-1428330379-hbz-beauty-secret-olivia-munn 1 f3bdc


Η Olivia «παίζει» με το χρώμα στο eyeliner της, φορώντας- όχι το κλασσικό μαύρο - αλλά μια πράσινη απόχρωση. Σε συνδυασμό με τη μωβ mascara στις βλεφαρίδες της, έδωσε έναν πιο pop αέρα στο όλο look της.


Aymeline Valade

gallery-1428504210-hbz-beauty-secret-ayemeline-valade f032e

Το όμορφο μοντέλο έκανε αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της εβδομάδας. Η αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα της, η icy-pink απόχρωση στα χείλη της, τα περιποιημένα, «γεμάτα» φρύδια της σε συνδυασμό με το όμορφο πλεκτό στεφανάκι στα μαλλιά της, είναι μια ωραία ανοιξιάτικη πρόταση για όλες εμάς!


Heidi Klum

sdvertqer d80f9

Τι κι αν είναι 41 ετών, η Heidi Klum ξέρει κάθε φορά να κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν μανιωδώς! Εκτός από το καλλίγραμμο κορμί της, η γερμανίδα καλλονή σε αυτή την εμφάνισή εντυπωσίασε με το έντονο smokey eye look της αλλά και τον περίτεχνο κότσο της- βάση του οποίου ήταν μια κοτσίδα ψαροκόκαλο!


Brittany Snow

Brittany-Snow-09 45371

Bad hair day; Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Brittany Snow, δίνει την ιδανική λύση για να βγούμε από το σπίτι και να εντυπωσιάσουμε! Ένας ψηλός, messy κότσος θα καλύψει τα άλουστα μαλλιά, ενώ μπορείτε να αφήσετε και μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό σας!

Portia Doubleday

eqce45y 586be


Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στα beauty looks, την εμφάνιση της Αμερικανίδας ηθοποιού,Portia Doubleday, την οποία παραλείψαμε την προηγούμενη εβδομάδα! Το εντυπωσιακό hairstyle αλλά και το ακόμη πιο εντυπωσιακότερο mani της, έκαναν την εμφάνισή της μοναδική!