Omg! H Kylie Jenner έβαψε όλα τα μαλλιά της τιρκουάζ

Βιβή Αγγελάκη
Omg! H Kylie Jenner έβαψε όλα τα μαλλιά της τιρκουάζ

Στα χνάρια της Hilary Duff...

Τι κι να είναι μόλις 17 ετών, η Kylie Jenner, δεν παύει να είναι μέλος της οικογένειας Kardashian και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει! Οι ιδιοτροπίες αλλά και οι ξαφνικές αλλαγές στην εμφάνισή τους-πλέον έχουμε πειστεί- ότι είναι στο αίμα τους και φυσικά ενταγμένες πλήρως στην καθημερινότητά τους!

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, λοιπόν, η μικρή Kylie, καιρό τώρα μας αποδεικνύει σε καθημερινή βάση οτι ανταγωνίζεται τόσο σε fan club όσο και σε ιδιοτροπίες τη μεγαλύτερη αδερφή, Kim. Και φυσικά, ο φαύλος κύκλος αλλαγών στα μαλλιά που άνοιξε η αγαπημένη Kim δεν άφησε ανεπηρέαστα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Έτσι, μετά την Khloe που έγινε πλέον κατάξανθη, η Kylie απέκτησε ένα ανοιχτό τιρκουάζ χρώμα στα μαλλιά της, ενώ παράλληλα αποχωρίστηκε το κοντό καρέ, υιοθετώντας ένα μακρύτερο hairlook.

Kylie-Jenner 6878e

Φυσικά, ως ένα κορίτσι με στυλ, η μικρή Jenner δεν παρέλειψε να βάψει τα νύχια της στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά της και να ανεβάσει τη selfie της, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αποσπώντας μέχρι στιγμής 1 εκατομμύριο likes!

kalhhhhhhhh 0dd9f

Η ίδια βέβαια έσπευσε να σχολιάσει πως η εν λόγω αλλαγή δεν έγινε τυχαία αλλά εν όψει του φεστιβάλ της Coachella, που πραγματοποιείται αυτό το Σαββατοκύριακο!

mjerrhgelvkrt 2d8a3

Σας αρέσει το νέο χρώμα στα μαλλιά της;

ewrqetre fee6d