Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα MTV Movie Awards

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα MTV Movie Awards

Μη τα χάσετε!

Καιρό είχαμε να δούμε τόσες πολλές εντυπωσιακές παρουσίες στο κόκκινο χαλί, οι οποίες να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα τουλάχιστον στο beauty κομμάτι! Περίτεχνοι κότσοι, μπούκλες που θυμίζουν άλλη δεκαετία, κλασσικές επιλογές στο μακιγιάζ, όλα εμφανίστηκαν σε λιγότερο βαθμό, μιας και στα φετινά κινηματογραφικά βραβεία του MTV, οι αγαπημένες μας stars είπαν να δώσουν ένα πιο δροσερό και ανέμελο αέρα στις εμφανίσεις τους!

Τα έντονα χρώματα κυριάρχησαν τόσο στις ενδυματολογικές όσο και στις beauty επιλογές, δίνοντας σε όλες εμάς ένα επιπλέον κίνητρο να τα βάλουμε στην καθημερινότητά μας.

Δείτε τα beauty looks που ξεχωρίσαμε και πάρτε τέλειες ιδέες και για τις δικιές σας μοναδικές εμφανίσεις!

Scarlett Johansson

bjgkhj c4618

Την αγαπάμε έτσι κι αλλιώς! Αυτή η εμφάνισή της έρχεται να προστεθεί στις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Πλήρως ανανεωμένη, η Scarlett μας έδειξε ένα σουπερ δροσερό συνδυασμό στο μακιγιάζ μας: pretty pink στα χείλη και τα ζυγωματικά και χρυσή, λαμπερή σκιά στα μάτια.

Shailene Woodley

pop 7461f


Αν έχετε κοντά μαλλιά σας τότε αυτό το χτένισμα αποτελεί μια πρόκληση να το δοκιμάσετε! Η όμορφη Shailene έδωσε ένα ρομαντικό αέρα στο όλο look της, συνδυάζοντας μια ασύμμετρη one side πλεκτή κοτσίδα με ένα μικρό κότσο στο πίσω μέρος.


Jennifer Lopez

Jennifer-Lopez 69d9a


Για άλλη μια φορά ήταν τόσο sexy: Οι bronze σκιές στα μάτια της, το ιδιαίτερο contouring, το nude gloss στα χείλη της, αλλά και οι σούπερ εντυπωσιακά μακριές βλεφαρίδες της συνέθεταν το όλο look της.


Cara Delevingne

xsdfgnsxf 1abf8


Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε κάτι πιο νεανικό και extreme στο beauty look της. Παρόλα αυτά, το πανέμορφο supermodel με τη συγκεκριμένη εμφάνισή της για άλλη μια φορά εντυπωσίασε, μιας και κατάφερε να συνδυάσει το vintage look με πιο μοντέρνα στοιχεία όπως το wet look στα μαλλιά της ή το μωβ smokey eye.


Hailee Steinfeld

hailee e9771

Το μεταλλικό smokey eye look της στην ίδια πράσινη-λαδί απόχρωση με το πουκάμισό της, οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες της αλλά και τα «γεμάτα» φρύδια της αποτελούν μια λαμπερή πρόταση για το μακιγιάζ μας.

Δείτε περισσότερα beauty looks στη gallery!