Μετά την Chrissy Teigen, άλλες 5 stars έχουν τολμήσει να μας δείξουν τις ατέλειές τους!

Βιβή Αγγελάκη
Μετά την Chrissy Teigen, άλλες 5 stars έχουν τολμήσει να μας δείξουν τις ατέλειές τους!

Δείτε τις stars 

Οι stars δεν είναι αψεγάδιαστες και αυτό είναι κάτι που πολλές φορές έχουν καταγράψει οι φωτογραφικές μηχανές των παπαράτσι, «συλλαμβάνοντάς» τους σε ανυποψίαστες στιγμές.

Κι ενώ οι περισσότερες προσπαθούν με χίλιους δύο τρόπους να καμουφλάρουν την κυτταρίτιδα ή τις ραγάδες, ακόμη και το μικρό σπυράκι που έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του στο πρόσωπό τους, υπάρχουν και οι stars που δηλώνουν απλές θνητές και μοιράζονται φωτογραφίες με τις ατέλειές τους με εκατομμύρια άλλες γυναίκες εκεί έξω! Και ναι, σε όλες αυτές λέμε ένα μεγάλο μπράβο, μιας και καταρρίπτουν το μύθο της τελειότητας!

2782731100000578-0-image-a-30 1428969669132 0a1b5 33a53

Με αφορμή τη φωτογραφία που μόλις χθες ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το supermodel με τις θανατηφόρες αναλογίες, Chrissy Teigen, δείχνοντας τις ραγάδες στα πόδια της, θυμηθήκαμε 5 ακόμη stars που δε δίστασαν να βγάλουν selfie φωτογραφίες με τις ατέλειές τους, αποδεικνύοντας πως κάθε γυναίκα θα πρέπει να είναι συμβιβασμένη με αυτές και φυσικά να μη ντρέπεται!

Έτσι θυμηθήκαμε...

wrtyretyeft 2fb31


Τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Lorde στο Instagram βάζοντας κρέμα πάνω στα σπυράκια ακμής που είχε στο πρόσωπό της, λίγο πριν κοιμηθεί.

fukfhklfg cdca1


Την όντως #iwokeuplikethis selfie της Zooey Deschanel, η οποία αποκάλυπτε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια της- που οι περισσότερες από εμάς όταν ξυπνάμε έχουμε.

gjhdtyjrdty 46c8c


Τη φωτογραφία της Tyra Banks που έδειχνε την όχι και τόσο επίπεδη κοιλιά της αλλά και τα παχάκια της στο πλάι, αναφέροντας #perfectisboring.

ty3ertbuet 7c07c


Τη selfie της Bethenny Frankel που μας έδειχνε το σπυράκι της τελευταίας στιγμής που ξεπρόβαλε στο μέτωπό της.

dfgjdyuj 1960d


Την εμφάνιση της Lena Dunham το 2012, η οποία παρά τα περιττά κιλά φόρεσε ένα πολύ κοντό σορτσάκι κάνοντας τότε τα media να τη σχολιάσουν αρνητικά. Η ακομπλεξάριστη star τότε είχε απαντήσει πως αν η Olivia Wilde είχε φορέσει κάτι αντίστοιχο κανείς όχι μόνο δε θα σχολίαζε αρνητικά, αλλά μπορεί η εν λόγω εμφάνιση να θεωρούνταν χαριτωμένη «Θα δείχνω τους μηρούς μου κάθε μέρα μέχρι να πεθάνω» είχε δηλώσει τότε η Lena!


Εσείς πόσο συμβιβασμένες είστε με τις ατέλειες στο σώμα σας; Θα μπαίνατε στη διαδικασία να τις φωτογραφίζατε περνώντας ένα αντίστοιχο μήνυμα ;

Διαβάστε ακόμη:

Θα φορούσατε το ανοιχτό μωβ κραγιόν της Rihanna;

Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στα MTV Movie Awards