Η Kiehl’s ανοίγει νέο shop-in-shop στο Hondos Center Ομόνοια

Βιβή Αγγελάκη
Η Kiehl’s ανοίγει νέο shop-in-shop στο  Hondos Center Ομόνοια

Είναι το 10ο στην αλυσσίδα του αγαπημένου beauty brand, στην Ελλάδα

Η Kiehl's Since 1851, ο προμηθευτής προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας και μαλλιών υψηλής ποιότητας με έδρα τη Νέα Υόρκη, ανοίγει τις πόρτες του νέου shop-in-shop στο κατάστημα Hondos Center Ομόνοια.

Στο νέο shop-in-shop, ο διάσημος σκελετός "Mr. Bones" της Kiehl's εκπλήσσει και ενθουσιάζει τους επισκέπτες. Τη διακόσμηση του χώρου συμπληρώνουν φωτογραφίες του κεντρικού καταστήματος στη Νέα Υόρκη, της ιδρυτικής οικογένειας της Kiehl's και των εκστρατειών που έχουν πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της εταιρείας.

STR 0215 f9e16

Μαζί με το μοναδικό περιβάλλον των καταστημάτων της, η Kiehl's Since 1851 παραμένει πιστή στην κληρονομιά της, προσφέροντας αξεπέραστη εξυπηρέτηση, υποδεικνύοντας συγκεκριμένες θεραπείες και προγράμματα περιποίησης που προσφέρουν στους πελάτες λύσεις κατάλληλες για τις εξατομικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας και των μαλλιών τους.

STR 0140 e4a5f

Επιπλέον, όπως όλα τα καταστήματα της Kiehl's, το νέο κατάστημα στην Ομόνοια συνεχίζει με υπερηφάνεια τη μοναδική πρωτοβουλία προσφοράς δειγμάτων της Kiehl's «δοκιμάστε πριν αγοράσετε», η οποία επινοήθηκε πριν από περισσότερα από 90 χρόνια στο κεντρικό μας κατάστημα, καθώς και την πολιτική επιστροφών αν δεν δείτε αποτελέσματα σε 28 ημέρες χρήσης των προϊόντων της.

STR 0178 0c965

«Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία της Αθήνας αλλά και τους επισκέπτες του κέντρου, σε ένα νέο κατάστημα της Kiehl's. Στην Kiehl's, πασχίζουμε να προσφέρουμε τα πολυαγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης μέσα από την όσο το δυνατόν πιο σχολαστική και προσωπική εξυπηρέτηση που αντικατοπτρίζει τη μακραίωνη φαρμακευτική μας κληρονομιά», λέει η Cheryl Vitali, Παγκόσμια Γενική Διευθύντρια της Kiehl's.

STR 0244 94506

Και για όσες δεν το γνωρίζετε... τα καλλυντικά Kiehl's ξεκίνησαν το 1851 από ένα μικρό φαρμακείο στη Νέας Υόρκης, το οποίο άρχισε να γίνεται σταδιακά γνωστό για τα ομοιοπαθητικά του φάρμακα, τις συνταγές από βότανα, τα αιθέρια έλαια και τις αποτελεσματικές θεραπείες τις οποίες παρείχε.

STR 0222 4a8b4

Σήμερα, η σειρά των καλλυντικών Kiehl's περιλαμβάνει περισσότερα από 220 προϊόντα φαρμακευτικής προέλευσης για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών, μέσα σε ένα φιλόξενο, εκπαιδευτικό περιβάλλον που προσφέρει τα δοκιμασμένα και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης της εταιρείας, τα οποία απολαμβάνουν οι πελάτες της Kiehl's σε όλο τον κόσμο.