Η Kylie Jenner ποζάρει με ράστα και αποκαλύπτει πόσες ώρες ξοδεύει για τo μακιγιάζ της

Βιβή Αγγελάκη
Η Kylie Jenner ποζάρει με ράστα και αποκαλύπτει πόσες ώρες ξοδεύει για τo μακιγιάζ της

Έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Teen Vogue

Ενώ η Kim μέχρι τώρα, έχει απασχολήσει τα μέσα κυρίως με τις ιδιοτροπίες και τις κακόγουστες στυλιστικές και beauty επιλογές της, οι αδερφές Jenner έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Η Kendall Jenner έχει για τα καλά μπει στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, ενώ η μικρή- μόλις 17 ετών Kylie- είναι πλέον μια από τις πιο πολυφωτογραφισμένες περσόνες της οικογένειας.

Αυτή τη φορά, η Kylie δε φωτογραφήθηκε απλά... αλλά έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό Teen Vogue για το τεύχος του Μαίου, σε μια εναλλακτική φωτογράφιση.

kylie-jenner-11 946f4

Με ράστα μαλλιά της, χωρίς τα μεγάλα fake χείλη της και με ελαφρύ μακιγιάζ, η Kylie πόζαρε ως σωστή επαγγελματίας, ενώ έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για την οικογένειά της, τη ζωή της και φυσικά τη beauty ρουτίνα της.

kylie-jenner-00 d0b78

Η star που απαριθμεί ήδη πάνω από19 εκατομμύρια Instagram followers, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όταν δε χρειάζεται, δε φοράει make up, καθώς το μακιγιάζ για εκείνη αποτελεί μια ιεροτελεστία, δηλώνοντας : «When I do my makeup, I like to really do my makeup».

kylie-jenner-08 17e9d

Ενώ, στη συνέχεια αποκαλύπτει πως για ένα καλό βραδινό μακιγιάζ ποτέ δεν πρόκειται να αφιερώσει μόνο 20 λεπτά, αλλά περίπου –κρατηθείτε- δυόμιση ώρες. Ναι καλά διαβάσατε, δύομιση ώρες για ένα τέλειο μακιγιάζ και για να κάνει τα μαλλιά της μπούκλες, ενώ αυτό που αγαπά περισσότερο στο μακιγιάζ της είναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες της.

kylie-jenner-10 c3cd0

Όσο για το ποιες φωτογραφίες λατρεύουν οι followers της στο Instagram, η ίδια δηλώνει πως οι no-makeup selfies είναι πολύ δημοφιλείς.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη φωτογράφιση στη gallery