Μαύρισμα χωρίς ήλιο με ένα... νεράκι; Κι όμως γίνεται και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Μαύρισμα χωρίς ήλιο με ένα... νεράκι; Κι όμως γίνεται και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Η Frezyderm έρχεται αυτή τη σεζόν με ένα έξυπνο self tan! 

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Λίγο πριν υποδεχτούμε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου η διάθεση όλων έχει γίνει πιο ανάλαφρη, τα βαριά παλτά έχουν διαδεχτεί τα κοντομάνικα και τα σορτσάκια και ετοιμαζόμαστε για τις επιδρομές στις κοντινές παραλίες. Αλλά τι γίνεται με το μαύρισμα; Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει έναν ηλιοκαμένο τόνο στην επιδερμίδα της προτού βγει στην παραλία. Η FREZYDERM έχει τη λύση!

Το νέο αυτομαυριστικό Bronze Water Color Mist προσδίδει στην επιδερμίδα το ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα που ονειρεύεται κάθε γυναίκα. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη από το πρώτο 24ωρο μετά την εφαρμογή καθώς η DHA και το πολυμερές μελανίνης δρουν σε συνδυασμό για να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα χρώματος, ταχύτερη εμφάνιση του μαυρίσματος και μεγαλύτερη χρονική διάρκεια. Η επιδερμίδα αποκτά το μέγιστο χρώμα 24 ώρες μετά την εφαρμογή και η ισχύς του ξεθωριάζει με τη φυσιολογική απολέπιση του δέρματος. 90% των εθελοντών που το δοκίμασαν θεώρησαν το χρώμα πιο φυσικό 48 ώρες μετά την εφαρμογή, ενώ το 86% το θεώρησε πιο φυσικό μετά από μόλις 8 ώρες .

Είναι ιδανικό για πρόσωπο και σώμα και ενδείκνυται για άτομα με λεύκη καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά του δέρματος, για άτομα με φωτοευαισθησία, που δε μπορούν να απολαύσουν τον ήλιο ελεύθερα, αλλά και για άτομα με ανοικτό φωτότυπο, που δεν έχουν υψηλά επίπεδα μελανίνης και μαυρίζουν δύσκολα. Επιπλέον, προσφέρει υψηλή αντιο-ξειδωτική προστασία και μπορεί να επιλεγεί εναλλακτικά του solarium. Έρχεται σε καινοτόμο airless συσκευασία με ειδική βαλβίδα που εξασφαλίζει εύκολο και ομοιόμορφο συνεχή ψεκασμό για εύκολη εφαρμογή και δεν περιέχει Parabens.