Rosie Huntington: Πώς πετυχαίνει χαλαρά waves στα μαλλιά της χωρίς εργαλεία hairstyling;

Βιβή Αγγελάκη
Rosie Huntington: Πώς πετυχαίνει χαλαρά waves στα μαλλιά της χωρίς εργαλεία hairstyling;

Μάθετε τι κάνει η ίδια!

Ήταν μια από τις πρώτες διάσημες κυρίες που απαρνήθηκαν τα μακριά ξανθά μαλλιά τους και υιοθέτησαν ο,τι τελευταίο προστάζει η μόδα για αυτή τη σεζόν στα μαλλιά, το καρέ, λίγες μέρες πριν μπει το 2015. Και φυσικά όσοι νόμιζαν οτι το νέο της κούρεμα δεν θα της πηγαίνει καθόλου... διαψεύστηκαν!

Η Rosie Huntington-Whiteley απέδειξε αφενός οτι ακόμη και με κοντά μαλλιά μπορεί να είναι sexy, αφετέρου οτι μπορεί να πετύχει τα εντυπωσιακά χαλαρά waves – που ήταν εξάλλου το beauty χαρακτηριστικό της- και στο καρέ!

dfd d11c1

Κι ενώ πρόσφατα μας αποκάλυψε τι περιλαμβάνει η beauty ρουτίνα της λίγο πριν πέσει για ύπνο,πώς φροντίζει την πάντα τόσο τέλεια επιδερμίδα της και ποιος είναι ο beauty εφιάλτης της... αυτή τη φορά το εκρηκτικό supermodel μίλησε για το πώς πετυχαίνει χαλαρά waves στα μαλλιά της χωρίς εργαλεία hairstyling!

a80313997402f2f9c9accb9f1a699cd9 8cf51

Το μυστικό της; Η 27χρονη καλλονή προτιμά να λούζεται το βράδυ, να στεγνώνει τα μαλλιά της ελαφρώς και να τα πιάνει σε ένα μικρό κότσο, λίγο πριν κοιμηθεί. «Το πρωί, τα μαλλιά μου έχουν φυσικούς, χαλαρούς κυματισμούς στο τελείωμα» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει : «Δεν χρησιμοποιώ εργαλεία hairstyling τώρα που έχω κοντά μαλλιά. Μερικές φορές χρησιμοποιώ ξηρό σαμπουάν (dry shampoo). Αγαπώ τα κοντά μαλλιά!»

hbz-rosie-harper-07 362b6


Την πιο ανέξοδη λύση, λοιπόν, για χαλαρά waves στα μαλλιά όπου κι αν βρεθούμε , όποιο κι αν είναι το μήκος των μαλλιών μας, δίνει η Rosie και πολύ μας αρέσει!