Είσαι κουμπάρα;Γίνε η #koumpara_2015 της χρονιάς και πάρε μέρος στον πιο trendy διαγωνισμό

Βιβή Αγγελάκη
Είσαι κουμπάρα;Γίνε η #koumpara_2015 της χρονιάς και πάρε μέρος στον πιο trendy διαγωνισμό

Τα δώρα πολλά και μοναδικά: Ένα εντυπωσιακό handmade outfit (ρούχο, αξεσουάρ & κόσμημα) της επιλογής σου, ένα  ολοκληρωμένο beauty treatment και μια επαγγελματική φωτογράφισή  με το νέο της look!

Φέτος, η Funkmartini, το Yes-i-do και το jamjar.gr τιμούν και επιβραβεύουν τον αφανή ήρωα της γαμήλιας γιορτής! Οι τρεις αγαπημένοι online προορισμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να βρουν και να αναδείξουν την πιο ξεχωριστή κουμπάρα της σεζόν! Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της #koumparas_2015, ο οποίος θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015.

Αναγνωρίζοντας της ζωτικής σημασίας συμβολή της κουμπάρας στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της μεγάλης ημέρας, το χρόνο, τον κόπο και τη φροντίδα που απαιτεί ο ρόλος, η Funkmartini, η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης & το jamjar.gr, το μεγαλύτερο online department store με τις πιο λαχταριστές χειροποίητες δημιουργίες συναντούν το Yes-i-do, το Νο 1 wedding portal με σκοπό να ξεχωρίσουν την #koumpara_2015 και να της προσφέρουν ένα υπέροχο fashion & beauty ταξίδι πριν τη μεγάλη μέρα!

Yes-I-do-JamJar-contest-1 94c14

Η πρώτη φάση του διαγωνισμού θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 25/5. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι απανταχού κουμπάρες, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό στέλνοντας μια φωτογραφία τους και απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο, μέσα από το οποίο θα καλούνται να μοιραστούν τη δική τους ιστορία, εξηγώντας τι κάνει τη φιλία τους με τη νύφη λαχταριστή και περιγράφοντας την πιο funk ανάμνησή τους.

Στη συνέχεια και στην αρχή της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού που ξεκινά την Τρίτη 26/5, οι φιναλίστ κουμπάρες του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέσα από τα Social Media, ενώ οι ξεχωριστές τους ιστορίες θα δημοσιευθούν στο Yes-i-do.gr. Από την Τρίτη 26/5 και μέχρι την Τρίτη 02/6, οι φίλοι της Funkmartini, του jamjar.gr και του Yes-i-do θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ιστορία και να αναδείξουν μέσω Facebook likes και ειδικώς αναρτημένου album την #koumpara_2015. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 3/6.

Yes-I-do-JamJar-contest-5-682x1024 92144

Για τη μεγάλη μέρα, η #koumpara_2015 θα κερδίσει το πιο λαχταριστό και εντυπωσιακό handmade outfit (ρούχο, αξεσουάρ & κόσμημα) της επιλογής της από το jamjar.gr, ενώ η Funkmartini θα αναλάβει το ολοκληρωμένο beauty treatment της! Το μοναδικό αυτό πακέτο δώρων θα ολοκληρωθεί με μια επαγγελματική φωτογράφισή της με το νέο της look, για να θυμάται με ακόμη περισσότερη αγάπη και χαρά τη μεγάλη μέρα!

Koumpara 2015 710x318 d3a7f
DPG Network