Αυτά τα χτενίσματα από τα Critics' Choice TV Awards μπορείς να τα δοκιμάσεις και ΕΣΥ!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτά τα χτενίσματα από τα Critics' Choice TV Awards μπορείς να τα δοκιμάσεις και ΕΣΥ!

Εμπνευστείτε από τις red carpet εμφανίσεις των stars

Οι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης συγκεντρώθηκαν αυτή τη φορά για τα 5α τηλεοπτικά Critics' Choice Awards και όπως συμβαίνει σε κάθε τέτοιο event , οι διάσημες κυρίες φροντίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί!

Φυσικά, εκτός από τις ενδυματολογικές τους επιλογές, ως κορίτσια με άποψη, δεν χάνουμε την ευκαιρία να κάνουμε zoom στις beauty επιλογές των stars. Τα εντυπωσιακά χτενίσματα, το μακιγιάζ αλλά και ό,τι μπορεί να συνοδεύει την όλη εμφάνιση των celebrities , δίνοντάς της έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, είναι αυτά προσελκύουν το ενδιαφέρον μας.

Δείτε, λοιπόν, ποια – άκρως καλοκαιρινά- χτενίσματα ξεχωρίσαμε και σας τα παρουσιάζουμε ευθύς για να εμπνευστείτε για τις δικές σας εμφανίσεις!

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας, το κούρεμα σας, αλλά και το στυλ σας υιοθετήστε όποιο θέλετε.

1thdrthtyh 6da1d

Αν έχετε μακριά μαλλιά, τότε αυτό το messy χτένισμα της Sadie Calvano που συνδυάζει πλεκτά στεφανάκια περιμετρικά είναι ό,τι πιο hot.

2fgsdfgfgh e9977

Η Jaime Pressly απλά μας εντυπωσίασε με το μοναδικό χτένισμά της. Τι κι αν έχει υιοθετήσει το τολμηρό undercut (ξυρίζοντας τα πλαϊνά μέρη των μαλλιών της), με αυτή την εμφάνισή της απλά καταρρίπτει το μύθο που θέλει μόνο τις γυναίκες με μακριά μαλλιά να τολμούν εντυπωσιακά χτενίσματα...

3srtfhdftgjhg 9a790

Πραγματικά λατρεμένο, στιλάτο και super sexy το top knot της Mae Whitman. Αρκετά ψηλό και σφικτό είναι το ιδανικό χτένισμα για όσες προτιμάτε ψηλά τα μαλλιά σας.

4fghdftghg b4623

One side part- κοινώς μαλλιά αφημένα στη μια πλευρά- και με χαλαρά waves στη μια περίπτωση (Gillian Jacobs), ενώ στην άλλη (Katheryn Winnick)θυμίζοντας την παλιά αίγλη του Hollywood.

5fyhdfghf e3fff

Και φυσικά όσες έχετε κοντά, καρέ μαλλιά μπορείτε να εμπνευστείτε από τις εμφανίσεις των Jaimie Alexander και Sarah Paulson.

WoW! H Bella Thorne δεν είναι πλέον κοκκινομάλλα...

Jennifer Aniston: 5 πράγματα που δεν ξέρετε για τα μαλλιά της!