Η Nivea χορηγός στην ημερίδα «Νέοι Για πάντα»!

Βιβή Αγγελάκη
Η Nivea χορηγός στην ημερίδα «Νέοι Για πάντα»!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα «Νέοι Για πάντα» το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων όπου παρουσιάστηκαν οι νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στη μάχη ενάντια στο χρόνο. Χορηγός της ημερίδας ήταν η NIVEA.

Την ημερίδα άνοιξε η Πρόεδρος της EAA, η δερματολόγος Μαρία Καρδάση, που υπογράμμισε ότι «ένας από τους βασικούς σκοπούς της Ακαδημίας είναι να ενημερώνει το ευρύ κοινό πάνω σε θέματα που σχετίζονται με την Αντιγήρανση και, κατά συνέπεια, με την ποιότητα ζωής, την ευεξία και την αισιοδοξία που απορρέουν από αυτήν». Ακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων επιστημόνων που παρέθεσαν στοιχεία των τελευταίων ερευνών στον τομέα τους, σε συνδυασμό με συμβουλές για έναν τρόπο ζωής που υποστηρίζει την υγεία, ψυχική και σωματική, την ομορφιά και τη νεότητα.

CellularRadiance DayCareSPF15 516ff

Στο περίπτερο της NIVEA, οι επισκέπτες έλαβαν δείγματα των προϊόντων NIVEA Cellular Radiance, τη νεότερη καινοτομία της NIVEA στην αντιγήρανση προσώπου. Η υψηλής απόδοσης φόρμουλα της Cellular Radiance με Lumicinol και Εκχύλισμα Μανόλιας υποστηρίζει τις λειτουργίες της επιδερμίδας σε κυτταρικό επίπεδο. Οι ρυτίδες μειώνονται σε 4 εβδομάδες, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή. Η NIVEA Cellular Radiance προσφέρει τέσσερα εντελώς νέα και καινοτόμα προϊόντα που συμπληρώνουν τη σειρά Cellular Anti-Age της NIVEA, η οποία έχει ήδη κερδίσει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

wdfs f6d40

Μια ακόμα καινοτομία της NIVEA στην αντιγήρανση προσώπου είναι ο Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες Q10, ο οποίος δρα αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων καθώς περιέχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Q10 από κάθε άλλο προϊόν NIVEA και ως εκ τούτου προσφέρει εξαιρετική αντιρυτιδική δύναμη.

hgujyhi 2d934

H NIVEA έχει δυνατή παρουσία στην αντιγήρανση καθώς η Beiersdorf δίνει μεγάλη έμφαση στην έρευνα και επενδύει πίσω από το R&D για να αναπτύξει καινοτόμες φόρμουλες που μπορούν να νικήσουν τα σημάδια του χρόνου. Η Beiersdorf συνεργάζεται με 500 πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και νεοσύστατες επιχειρήσεις και διαθέτει εργαστήρια σε Αμβούργο, ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα και Μεξικό που μελετούν τις ιδιαιτερότητες της επιδερμίδας ανά περιοχή.