Ανακαλύψαμε & δοκιμάσαμε το πιο in fashion αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι...

Βιβή Αγγελάκη
Ανακαλύψαμε & δοκιμάσαμε το πιο in fashion αντηλιακό για φέτος το καλοκαίρι...

Και αισθανθήκαμε για λίγο κορίτσια Ταϊτής!

Μπορεί να μην ζω στην εξωτική Ταϊτή– αν και πολύ θα το ήθελα- περνώντας όλη τη μέρα μου σε μαγευτικές παραλίες, αλλά στην Αθήνα, μπορεί επίσης, να μη θυμίζω σε τίποτα κορίτσι της Ταϊτής καθώς τα χαρακτηριστικά μου απέχουν πολύ από αυτά των κοριτσιών που ζουν στα νησιά της Πολυνησίας, όμως πραγματικά δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό να αποκτήσω λίγη από τη λάμψη τους και φυσικά να μάθω το μυστικό για τη χρυσαφένια, μαυρισμένη επιδερμίδα τους.

Όχι, δεν χρειάστηκε να ταξιδέψω μέχρι εκεί για να σας μεταφέρω το beauty μυστικό των εξωτικών καλλονών (που δεν θεωρούνται τυχαία από τις πιο όμορφες στον κόσμο) καθώς ανακάλυψα έναν πολύ πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να αισθανθώ τουλάχιστον αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες κορίτσι της Ταϊτής και να αποκτήσω μια sunkissed επιδερμίδα...

agfdfhgf aa394 dfe90

Τα προϊόντα HeiPoa με λάδι Monoï πραγματικά με έκαναν να ταξιδέψω νοερά με όλες μου τις αισθήσεις, μέχρι το μαγευτικό νησί, αν και βρισκόμουν στην πόλη! Από την πολύχρωμη συσκευασία τους μέχρι το αισθησιακό άρωμα και τη μοναδική υφή τους αποπνέουν έναν τροπικό αέρα καθιστώντας τα την πιο infashion επιλογή για το φετινό καλοκαίρι!

Θαυματουργό συστατικό τους; Το εξωτικό λάδι Monoï που είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό καλλυντικό συστατικό και συνιστά μια παράδοση αιώνων. Βάση για διάφορες συνταγές ομορφιάς και υγείας και με πολλαπλές χρήσεις, όπως στο βρεφικό μασάζ ,στη περιποίηση προσώπου ή ακόμα και στην ενδυνάμωση των μαλλιών, το λάδι Monoï είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών της Ταϊτής και φυσικά και της δικής μου!

Εξωτική απαλότητα με το Vanilla Monoi Oil!

fyrufhj 2ff57

Με απίστευτη βελούδινη υφή και με άρωμα πραγματικά μεθυστικό, το VanillaMonoiOil είναι αυτό που θα λατρέψεις από την πρώτη στιγμή- όπως εγώ. Η αυθεντική συνταγή του με λάδι Monoi – που συνδυάζει άνθη tiare, vanillabeans και λάδι καρύδας- αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς της μια απαλή, μεταξένια αίσθηση και ένα δροσιστικό άρωμα. Ευχάριστες νότες αποgrapefruit και patchouli προστίθενται αρμονικά στο έντονο άρωμα άνθεων βανίλιας και τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν εκρηκτικό οσφρητικά συνδυασμό. Όμως, ως κορίτσι που του αρέσει να πειραματίζεται δε σταμάτησα εκεί! Δοκίμασα το VanillaMonoiOil και στα μαλλιά μου! Πώς; Έριξα μια μικρή ποσότητα στα χέρια μου και αφού πρώτα την άπλωσα, πέρασα τα δάκτυλά μου ανάμεσα στα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα απλά μοναδικό: Απαλά, λαμπερά μαλλιά με εξωτική μυρωδιά!

Χρυσαφένια επιδερμίδα & εκπληκτικό άρωμα με το ξηρό λάδι SPF 15

gujf yifyu 526a0

Αν ψάχνεις τον τρόπο για να ενισχύσεις το μαύρισμά σου συνδυάζοντας την αντηλιακή προστασία -οποιοδήποτε τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις- τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις- όπως εγώ- το αντηλιακό HeiPoa με λάδι Μοnoi που σου ταιριάζει. Εγώ δοκίμασα το DryOil (Ξηρό Λάδι) withMonoi με δείκτη SPF 15, ιδανικό για βαθύ τροπικό μαύρισμα! Χωρίς να περιέχει συντηρητικά είναι εύκολο στην εφαρμογή του, ενώ άλλοι δύο λόγοι που με έκαναν να το αγαπήσω ήταν αφενός η ανθεκτικότητά του στο νερό, αλλά και η μη λιπαρή υφή του. Τέλος, χάρη στην ειδική σύνθεσή του, αποτρέπει την ενοχλητική άμμο να κολλήσει στην επιδερμίδα!

Μαγικά και εξωτικά, τα HeiPoa, θα δώσουν μια τροπική νότα στο καλοκαίρι σας!
Ενημερωθείτε για τη γκάμα των προϊόντων ΗΕΙ ΡΟΑ στο www.heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης εδώ