Θα κάνατε αυτό το κούρεμα της RiRi; Δείτε την Ελληνίδα celebrity που το τόλμησε!

Βιβή Αγγελάκη
Θα κάνατε αυτό το κούρεμα της RiRi; Δείτε την Ελληνίδα celebrity που το τόλμησε!

Έκανε τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Αποτελεί μια από τις πιο τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά μιας γυναίκας , ενώ το γεγονός ότι δεν ταιριάζει σε όλα τα στυλ κάνει ακόμη πιο λίγες να το δοκιμάζουν. Ο λόγος για το undercut ή αλλιώς το κούρεμα που θέλει μέρος των μαλλιών ξυρισμένο.

Με πιο πρόσφατη την απίστευτη αλλαγή της Scarlett Johansson, που υιοθέτησε ένα αγορίστικο hairlook, στο οποίο τόλμησε να προσδώσει ένα πιο punk αέρα, ξυρίζοντας τα πλαϊνά τμήματα του κεφαλιού της , θυμηθήκαμε το undercut κούρεμα της Rihanna, της Cara Delevingne, της Natalie Dormer και της Avril Lavigne.

qsfgdfghdfh f6e44

Κι ενώ θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε τη λίστα με τις διάσημες κυρίες του εξωτερικού, η τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ήρθε να μας αποδείξει πως και οι κυρίες της ελληνικής showbiz τολμούν αντίστοιχες αλλαγές.

e0f46dcec9e52eda61d43c4f53da387c b490b 829fb

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, που αγαπά τις αλλαγές στην εμφάνισή της και στα μαλλιά της, τόλμησε το undercut, ξυρίζοντας τη μισή πλευρά του κεφαλιού της.

sdfghsfgsdfg 57a71

Το νέο της hairlook η αλήθεια είναι πως δίνει ένα πιο punk-rock αέρα στην κόμη της, κάτι που πιστεύουμε πως η ίδια το υποστηρίζει όσο τίποτε άλλο!

kfhjkghjkgjhk ba484

Διαβάστε ακόμη:

Τρεις φορές που η Δέσποινα Καμπούρη μας έκανε να ζηλέψουμε την πλεξούδα στα μαλλιά!

Αυτό είναι το πιο sporty chic χτένισμα του καλοκαιριού!