Αφήστε την Claudia Schiffer να περιποιηθεί τα μαλλιά σας...

Βιβή Αγγελάκη
Αφήστε την Claudia Schiffer να περιποιηθεί τα μαλλιά σας...

Γνωρίστε τις 4 σειρές Schwarzkopf essence ULTIME, τη νέα μάρκα στην περιποίηση μαλλιών που δημιουργήθηκε με την αποκλειστική συνεργασία του supermodel

Αδιαμφισβήτητα η Claudia Schiffer θεωρείται μια γυναίκα- σύμβολο ομορφιάς, με τα μακριά, υγιή, ξανθά μαλλιά της να έχουν γίνει το σήμα κατατεθέν της. Και ποια γυναίκα δεν θα ήθελε τόσο όμορφα, και λαμπερά μαλλιά; Η σειρά προϊόντων Schwarzkopf essence ULTIME συνδυάζει την εμπειρία ενός από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο και την εξειδίκευση του Schwarzkopf στα μαλλιά.

Το Schwarzkopf essence ULTIME προσφέρει σε όλες εμάς, σειρές προϊόντων περιποίησης για δυνατά, λαμπερά και εκθαμβωτικά μαλλιά. Στις υψηλής ποιότητας φόρμουλες του Schwarzkopf essence ULTIME, τα μαργαριτάρια αποτελούν βασικό συστατικό μέρος του συμπλέγματος ULTIME-4, έναν συνδυασμό από ουσία μαργαριταριού, πανθενόλης, πρωτεΐνης και κερατίνης.

004 HENKEL 0504 com01 c26e0

Αυτό που πραγματικά κάνει το Schwarzkopf essence ULTIME να ξεχωρίζει; Το πολυτελές, μοναδικό άρωμα που περιέχει 135 προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, τα οποία δένουν αρμονικά με τις ξεχωριστές φόρμουλες του κάθε προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοντέρνο άρωμα με νότες από φρέσκα φρούτα και λευκά άνθη, περικυκλωμένα από white musk, σανταλόξυλο και βανίλια.

Οι τέσσερις προϊοντικές σειρές Schwarzkopf essence ULTIME– Omega Repair, Diamond Color, Crystal Shine & Biotin Volume – χρησιμοποιούν επιλεγμένα συστατικά για να προσφέρουν τη μέγιστη περιποίηση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

collage1 bb72c

Omega Repair πλούσιο σε Οmega Οils επαναδομεί τα κατεστραμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά και προλαμβάνει τη δημιουργία της ψαλίδας. Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner, BB Beauty Balm και Εντατική Μάσκα.

collage2 0b80d

Diamond Color με Diamond Gloss Serum και φίλτρο UV προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά από το ξεθώριασμα και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη χρώματος. Το Σαμπουάν, το Conditioner, το Shine boost Spray, η Εντατική Μάσκα και το Έλαιο Λάμψης αποτελούν την τέλεια σειρά για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά.

crystcol 8b3ba

Crystal Shine: Η σειρά προσφέρει σαγηνευτική και εκθαμβωτική λάμψη. Το Σαμπουάν, το Conditioner και το Έλαιο δίνουν στα θαμπά μαλλιά αληθινή λάμψη. Το προστατευτικό Spray κατά της θερμότητας προστατεύει τα μαλλιά από την θερμότητα που προκαλούν οι συσκευές styling έως και στους 220 C.

biotcol 2949d

Χάρη στη σειρά Biotin+Volume με σύμπλεγμα Biotin τα λεπτά, χωρίς όγκο μαλλιά αποκτούν πυκνότητα και εξαιρετική απαλότητα. Το Σαμπουάν και το Conditioner προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται τα μαλλιά για να αποκτήσουν όγκο από τη ρίζα που κόβει την ανάσα.

008 HENKEL 0693 com01 c7998

"Πάντα ήθελα να σχεδιάσω και να δημιουργήσω τα δικά μου προϊόντα" δηλώνει η Claudia Schiffer, "και τελικά ο Schwarzkopf μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω πράξη αυτό το όνειρό μου με τη δημιουργία της νέας μάρκας περιποίησης μαλλιών με την δική μου υπογραφή."