Γνωρίστε τη νέα σειρά Le Petit Marseillais ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες!

Βιβή Αγγελάκη
Γνωρίστε τη νέα σειρά Le Petit Marseillais ειδικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες!

Θα κάνει ακόμα και τις κανονικές επιδερμίδες να ζηλέψουν!

Πολύ συχνά οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα αποφεύγουν την απόλαυση ενός αφρόλουτρου με αρώματα γιατί φοβούνται τους ερεθισμούς. Μια νέα σειρά δημιουργήθηκε όμως συνδυάζοντας την άνεση για την ευαίσθητη επιδερμίδα με απολαυστικά αρώματα και περιλαμβάνει τρία αφρόλουτρα και ένα προϊόν ενυδάτωσης σώματος.

Αποκλειστικά για τις ευαίσθητες επιδερμίδες το Le Petit Marseillais ανέπτυξε συνθέσεις που είναι υποαλλεργικές, υψηλής ανοχής, δερματολογικά ελεγμένες και ελαχιστοποιούν τους ερεθισμούς. Παράλληλα, έχουν ουδέτερο pH για την επιδερμίδα και δεν περιέχουν paraben και σαπούνι. Τα προϊόντα είναι ειδικά προσαρμοσμένα για το ευαίσθητο δέρμα , με γλυκά, ευχάριστα αρώματα και πολύ απαλή υφή σαν χάδι στο δέρμα.

3 μοναδικά αφρόλουτρα για περιποίηση σώματος της ευαίσθητης επιδερμίδας με εκχύλισμα από Aloe Vera, Άνθη Μηλιάς, Βερικοκιάς & Αμυγδαλιάς.

1ftyfguuitujk 0f01c

Αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera & Άνθη Μηλιάς: Μια αίσθηση ευεξίας χάρη στα Άνθη Μηλιάς

Τα Άνθη Μηλιάς που χρησιμοποιεί η σειρά προϊόντων Le Petit Marseillais προέρχονται από τη Γαλλία. Η τζελ υφή τους χαρίζει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μια αξεπέραστη αίσθηση απαλότητας. Χάρη στην ενυδάτωση που προσφέρει, την προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Καταπραΰνει άμεσα και αρωματίζει ευχάριστα το δέρμα, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη αίσθηση ευεξίας.

Αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera & Άνθη Βερικοκιάς και αφρόλουτρο με εκχύλισμα Aloe Vera & Άνθη Αμυγδαλιάς

Χάρη σε αυτά, η ημέρα ξεκινά με ένα χάδι. Η απαλή, κρεμώδης υφή τους προσφέρει στην ευαίσθητη επιδερμίδα μια στιγμή πραγματικής απαλότητας και άνεσης. Θρέφουν, καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και προστατεύουν την επιδερμίδα από την ξηρότητα.

Όλη η ηλιόλουστη γλυκύτητα του βερίκοκου εισβάλει στο μπάνιο σας, πλημμυρίζοντάς το με ένα έντονο φρουτώδες άρωμα με πράσινες και όξινες νότες για μια στιγμή σαγηνευτικής απόλαυσης. Παράλληλα, εμπλουτισμένο με λουλουδένιες νότες και άρωμα πούδρας, το γλυκό, σαγηνευτικό και γευστικό άρωμα του αμύγδαλου θυμίζει παλιές εποχές.

Υποαλλεργικό Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με εκχύλισμα από Aloe Vera και Χαμομήλι

fhkjhikyhiu 415af

Θρέφει και καταπραΰνει το ευαίσθητο και ξηρό δέρμα και το προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την αφυδάτωση. Ανακουφίζει το δέρμα αμέσως από την αίσθηση «τραβήγματος», ενώ το ευαίσθητο δέρμα καταπραΰνεται και ανακτά την απαλότητά του. Έχει ελαφρύ και ευχάριστο άρωμα. Με πλούσια υφή και έντονες νότες λουλουδιών θα αγκαλιάσει και αναζωογονήσει το δέρμα σας για μια στιγμή γλυκιάς και ευχάριστης ενυδάτωσης.

Είναι σίγουρο, η σειρά αυτή θα κάνει ακόμα και τις κανονικές επιδερμίδες να ζηλέψουν!