Διατηρήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι!

Βιβή Αγγελάκη
Διατηρήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή όλο το καλοκαίρι!

Η σειρά BC Sun Protect της Schwarzkopf Professional προσφέρει μία εντατική αγωγή περιποίησης στα μαλλιά για μετά την έκθεση στον ήλιο, συμβάλλοντας στη λάμψη, την υγιή εμφάνιση και την ενυδάτωση τους

 

Το καλοκαίρι και κυρίως κατά τη διάρκεια των διακοπών, τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από την έκθεσή τους στον ήλιο και τις ακτίνες UV, το αλάτι, το χλώριο και το θαλασσινό νερό. Το αποτέλεσμα: ξηρά, θαμπά μαλλιά, ξεθωριασμένα χρώματα και ψαλίδα.

Με τα προϊόντα της σειράς BC Sun Protect της BC Hairtherapy από τη Schwarzkopf Professional, υπάρχει η λύση!

Ο συνδυασμός φίλτρων UV με τη βιταμίνη Ε, την Τεχνολογία Amino Cell Rebuild και το έλαιο Monoï de Tahiti προσφέρει στα μαλλιά τριπλή προστασία από τις επιπτώσεις του ήλιου. Και η προστασία των μαλλιών συνεχίζεται με το αδιάβροχο Shimmer Oil με τα ιριδίζοντα πιγμέντα, που τους χαρίζει λαμπερό και sun-kissed look.
Οι φόρμουλες της σειράς δε βαραίνουν τα μαλλιά και είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

BC SUN Travelkit 764d4

Για τέλεια μαλλιά καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ειδικοί της Schwarzkopf Professional σας προτείνουν τη σειρά BC Sun Protect σε σετ ταξιδιού, η οποία προσφέρει ανώτερη προστασία από τον ήλιο σε εύχρηστο μέγεθος, σε ένα μοναδικό και ευέλικτο νεσεσέρ για ταξίδια και διακοπές. Περιέχει το BC SUN Protect Shampoo, το Spray Conditioner και το Shimmer Oil σε μέγεθος 100 ml που προστατεύουν, ενδυναμώνουν και αναζωογόνούν τα μαλλιά.

BC Sun Simplified Comp A4 87fa7

BC Sun Protect Shampoo, για καθημερινό καθαρισμό μαλλιών και σώματος, πριν και μετά την ηλιοθεραπεία. Η ανάλαφρη σύνθεσή του θρέφει τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και ευαίσθητα μαλλιά. Τα μαλλιά καθαρίζονται απαλά και ενυδατώνονται.

BC Sun Protect Shimmer Oil, για λαμπερά μαλλιά με ιριδίζον sun-kissed look. Το BC SUN OIL θρέφει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από τις βλαβερές ακτίνες UV, τις ελεύθερες ρίζες και το ξεθώριασμα των χρωμάτων. Προστατεύει τα μαλλιά σε βάθος από μέσα προς τα έξω χωρίς να τα βαραίνει.

BC Sun Protect Spray Conditioner, για μαλλιά που παραμένουν περιποιημένα και ενυδατωμένα.Το BC SUN CONDITIONER σε μορφή σπρέι είναι ο τέλειος σύντροφος για το καλοκαίρι, καθώς συμβάλλει στην προστασία των μαλλιών κάθε μέρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια παραμονής στην παραλία. Μειώνει τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας στα μαλλιά, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τη φθορά που προκαλεί το νερό της θάλασσας, η άμμος και περιβαλλοντικοί παράγοντες.

BC Sun Protect Treatment, για υγιή, δυνατά μαλλιά γεμάτα ζωντάνια και λάμψη. Η BC SUN μάσκα μαλλιών θρέφει σε βάθος και είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις απαιτήσεις των μαλλιών μετά από παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Ξεμπλέκει και λειαίνει τα μαλλιά, επανορθώνοντας τις φθορές που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Όλα τα προϊόντα BC SUN PROTECT διατίθενται στα συνεργαζόμενα κομμωτήρια της Schwarzkopf Professional.