Η σειρά Organic Aloe Vera Gel & Lotion της Optima φροντίζει το δέρμα με τη σοφία της Φύσής

Βιβή Αγγελάκη
Η σειρά Organic Aloe Vera Gel & Lotion της Optima φροντίζει το δέρμα με τη σοφία της Φύσής

Η σειρά Organic Aloe Vera Gel & Lotion της Optima, με 99,9% περιεκτικότητα σε βιολογική αλόη, φροντίζει το δέρμα προσφέροντάς του όλες τις ωφέλιμες, καταπραϋντικές και επανορθωτικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα, γνωστές από την αρχαιότητα. Έχει μη λιπαρή σύνθεση και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα, ενώ παράλληλα:

-Ενυδατώνει σε βάθος, αναζωογονεί και δροσίζει την επιδερμίδα
-Ανακουφίζει και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα
-Μαλακώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος

Τα Organic Aloe Vera Gel με βιολογική αλόη είναι ιδανικά για τη φροντίδα της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο, αφού χαρίζουν ενυδάτωση και ανακούφιση στο ερεθισμένο δέρμα και αίσθηση δροσιάς! Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετά το ξύρισμα, αφού καταπραΰνουν την επιδερμίδα από τους μικροερεθισμούς.

Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς Organic Aloe Vera διαθέτουν πιστοποίηση από το Διεθνές Συμβούλιο Αλόης για την περιεκτικότητά τους σε Αλόη και για την ποιότητα της Αλόης που περιέχουν.

Η σειρά Organic Aloe Vera Gel της Optima διαθέτει Gel 100/200 ml, Gel με βιταμίνες A, C και Ε 200 ml για πρόσθετη αντιοξειδωτική δράση, Gel με Tea Tree 200 ml για ήπια αντισηπτική δράση, καθώς και Lotion με υαλουρονικό οξύ, βούτυρο καριτέ και βιταμίνη Ε 200 ml, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Παράγεται και συσκευάζεται στη Μεγάλη Βρετανία
Εισάγεται και διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.
Τηλ: 210 95 79 707
www.healthyme.gr