Παστέλ σκιά ματιών; Δείτε πώς τη συνδύασε η Olivia Palermo!

Βιβή Αγγελάκη
Παστέλ σκιά ματιών; Δείτε πώς τη συνδύασε η Olivia Palermo!

Εντυπωσιακό beauty look...

Είναι από τις πιο στιλάτες γυναίκες του πλανήτη και αυτό είναι ολοφάνερο κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός των paparazzi τη «συλλαμβάνει» είτε στις red carpet εμφανίσεις είτε στις πιο απλές καθημερινές στιγμές της.

blowout-hair-beauty-olivia-palermo 45163

Η Olivia Palermo αποτελεί πηγή έμπνευσης για το στυλ πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο και όχι άδικά, καθώς κάθε εμφάνισή της αποπνέει ένα chic, αριστοκρατικό αέρα, χωρίς περιττές φλυαρίες!

04-best-beauty-olivia-palermo 67eeb

Πρόσφατα μάλιστα, το αγαπημένο street style icon, βρέθηκε στο Παρίσι, δίνοντας το «παρών» στην Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής πραγματοποιώντας εμφανίσεις με πολλά και διαφορετικά outfits,αλλά και με διαφορετικές beauty επιλογές.

best-beauty-olivia-palermo 56232

Κι ενώ μέχρι στιγμής μας συνήθιζε σε natural makeup looks, προτιμώντας τους γήινους τόνους στο μακιγιάζ της, αυτή τη φορά- σε εμφάνισή της το show του οίκου Fendi- μας ενθουσίασε, μιας και επέλεξε να φορέσει στα μάτια της μια παστελ τιρκουάζ σκιά ματιών.

olivia-palermo 646c9

Για να κάνει ακόμη πιο έντονο το βλέμμα της, πέρασε με μάσκαρα τις βλεφαρίδες της ενώ άφησε τα χείλη της σε nude, super shiny, αποχρώσεις. Όσο για τα μαλλιά της επέλεξε να κάνει- κλασικά – τη χωρίστρα στη μέση και να δημιουργήσει μικρά waves στο τελείωμά τους.

Πολύ ωραίο μακιγιάζ, δε συμφωνείτε;