Τι κοινό έχει η Ariana Grande, η Rihanna και η Katy Perry;

Βιβή Αγγελάκη
Τι κοινό έχει η Ariana Grande, η Rihanna  και η Katy Perry;

Μπορείτε να μαντέψετε;

Είναι νέες, όμορφες, διάσημες τραγουδίστριες και κάθε τους εμφάνιση on stage ή πιο καθημερινή, γίνεται τάση, βρίσκοντας χιλιάδες υποστηρικτές! Ο λόγος για τη Rihanna, την Ariana Grande και την Katy Perry που πραγματικά «τραβούν» την προσοχή πάνω τους, όπου κι αν βρεθούν!

Στα ήδη κοινά τους στοιχεία, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα! Οι τρεις stars αποφάσισαν να κάνουν ένα επιχειρηματικό βήμα αυτή τη φορά και να μπουν δυναμικά στο χώρο της αρωματοποιίας! Έτσι , η κάθε μια ξεχωριστά θα κυκλοφορήσει το δικό της άρωμα!

Ναι, μπορεί για τη RiRi και την Katy να μην είναι η πρώτη φορά που λανσάρουν το δικό τους άρωμα- συγκεκριμένα να είναι η όγδοη και η έβδομη φορά αντίστοιχα - όμως για την Ariana είναι η πρώτη φορά και αυτό είναι κάτι που θα χαροποιήσει πολλούς fans της σε όλο τον κόσμο!

Rihanna

rihanna-riri 68080

Για την καμπάνια του νέου της αρώματος- που λέγεται RiRi by Rihanna- η διάσημη τραγουδίστρια ντύθηκε στα ροζ, φόρεσε ροζ αξεσουάρ (σκουλαρίκια), έκανε ροζ μακιγιάζ , έβαψε τα νύχια της ροζ και όλα αυτά για να ταιριάζει απόλυτα με τις νότες του άκρως θηλυκού, «superflirty» και «floral» αρώματός της!

rihanna-neo-aroma c83ff

Αυτό κι αν ήταν μετάλλαξη για τη RiRi που το τελευταίο διάστημα την έχουμε συνηθίσει πρωταγωνίστρα σε πιο ροκ καμπάνιες!

Katy Perry

katy-perry-600x450 b70b3

Το έβδομο κατά σειρά άρωμά της ονομάζεται Mad Potion και συνδυάζει νότες από παιώνια, βανίλια ορχιδέα και γιασεμί.

CH5Lp8UUcAAdMjD 700d3

Με το μπουκάλι να είναι σε ένα φούξια χρώμα, η Katy αποφάσισε να θυμηθεί για λίγο τα παλιά και να υιοθετήσει το ανοιχτό μωβ χρώμα της λεβάντας στα μαλλιά της.

Ariana Grande

ariana-fragrance f7dc2

Το πρώτο της άρωμα, που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο, λέγεται Ari και είναι αυτό που όλοι περιμέναμε από την μικροκαμωμένη pop star: «super girlie, sexy με λουλουδένια και φρωτούδη σύνθεση στη βάση του»!

ariana-bottle 227a9

Όσο για το μπουκαλάκι, ροζ με ένα μεγάλο λευκό pom-pom στην άκρηπου του δίνει μια ακόμη πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, όπως αυτή της Ariana!