«Kλείδωσε» το χρώμα στα μαλλιά σου με την ανανεωμένη σειρά BC Color Freeze!

Βιβή Αγγελάκη
«Kλείδωσε» το χρώμα στα μαλλιά σου με την ανανεωμένη σειρά BC Color Freeze!

Μηδενικό ξεθώριασμα, υψηλή προστασία και εκθαμβωτική λάμψη μεγάλης διάρκειας από τη Schwarzkopf Professional

Η ανανεωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών BC Color Freeze της Schwarzkopf Professional με Τεχνολογία pH 4.5 Balancer για μηδενικό ξεθώριασμα χαρίζει εκτυφλωτικό χρωματικό αποτέλεσμα για έως και 12 λουσίματα και 40% περισσότερη διατήρηση του χρώματος από ότι προσφέρουν τα προϊόντα του ανταγωνισμού.

Αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με υπηρεσία βαφής της σειράς IGORA Royal, το χρώμα σου θα δείχνει άψογο έως την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Το χρώμα στα μαλλιά κάθε γυναίκας θα πρέπει να δείχνει σαν να βγήκε μόλις από το κομμωτήριο, για οσο δυνατό περισσότερο.

Με την ολοκαίνουργια Τεχνολογία pH 4.5 Balancer, η Schwarzkopf Professional προσφέρει την πρώτη επαγγελματική προστασία χρώματος μεγάλης διάρκειας. Η τιμή pH των βαμμένων μαλλιών διαφέρει πολύ από τη βέλτιστη τιμή pH 4.5. Κατά τη διαδικασία της βαφής, η εξωτερική και η εσωτερική δομή της τρίχας χαλαρώνουν ώστε τα χρωστικά πιγμέντα να διεισδύσουν στην τρίχα, χωρίς όμως να μπορούν να τα συγκρατήσουν καλά. Η Τεχνολογία pH 4.5 Balancer που χρησιμοποιείται στα προϊόντα της σειράς BC Color Freeze συσφίγγει την εσωτερική δομή της τρίχας, επαναφέροντας στα μαλλιά το βέλτιστο επίπεδο pH - δηλαδή στην ουσία «κλειδώνει» τα χρωστικά πιγμέντα μέσα στην τρίχα.

Οι ειδικοί της Schwarzkopf Professional μπορούν να προσφέρουν τώρα στους πελάτες τους μία εξατομικευμένη θεραπεία Color Freeze για κλείδωμα του χρώματος, που ακολουθεί την υπηρεσία βαφής και προσφέρει μία άμεση ένεση περιποίησης στα μαλλιά.

Με το νέο προϊόν «ήρωας», το BC Color Freeze CC Cream, το χρώμα των μαλλιών προστατεύεται ακόμα περισσότερο για χρήση στο σπίτι. Η σειρά θα γίνει ο φύλακας άγγελος του χρώματός σας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.schwarzkopf-professional.com