Ariana Grande: Δείτε τη διαφημιστική καμπάνια του νέου της αρώματος!

Βιβή Αγγελάκη
Ariana Grande: Δείτε τη διαφημιστική καμπάνια του νέου της αρώματος!

So cool!

Έχει δημιουργήσει το δικό της φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο παρά τα 22 της χρόνια. Τόσο η φωνή, όσο και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της, κάνουν πολλούς να τη χαρακτηρίζουν ως το νέο it girl της pop σκηνής! Αυτή τη φορά, η Ariana Grande έκανε το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, ενθουσιάζοντας αρκετούς fans της.

ari-fragrance 2f82b

Πριν ,μια εβδομάδα περίπου, από αυτή εδώ τη στήλη, γράφαμε για την κυκλοφορία του πρώτου αρώματος της star, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο και λέγεται Ari by Ariana Grande.

2B30DF4800000578-3189879-image-a-82 1438983932095 1defa

Κι ενώ οι πρώτες πληροφορίες που είχαμε αφορούσαν μόνο την περιγραφή της σύνθεσής του : «super girlie, sexy με λουλουδένια και φρωτούδη σύνθεση στη βάση του» αλλά και την πραγματικά ιδιαίτερη συσκευασία του...

dtyudghjfd b5409

Ροζ, γυάλινο μπουκαλάκι με ένα μεγάλο λευκό pom-pom στην άκρη που του δίνει έναν παιχνιδιάρικο τόνο!

Αυτή τη φορά σας παρουσιάζουμε την πρώτη φωτογραφία από τη διαφημιστική καμπάνια του αρώματός της!

ghdtyuyjf ea7f7

Με το χαρακτηριστικό χτένισμα στα μαλλιά της, φορώντας το ροζ κραγιόν της και κρατώντας 3 σκυλάκια δαλματίας στο ένα της χέρι, η νεαρή star πήρε μια πόζα όλο νάζι αποδεικνύοντας πως είναι πλέον μια sexy γυναίκα!

Μαζί με τη φωτογραφία, κυκλοφόρησε και το παράκατω retro style video όπου η Ariana φοράει rollers!

{youtube}IO2KyLotazk{/youtube}

«It smells like a dream» σχολιάζει η ίδια και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβριο!