Αναθεωρήστε τους κανόνες του κλασικού nude με την Palette nude της L'Oréal Paris!

Βιβή Αγγελάκη
Αναθεωρήστε τους κανόνες του κλασικού nude με την Palette nude της L'Oréal Paris!

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα; Ανακαλύψτε το nude look σε όλες τις μορφές του και ετοιμαστείτε για απίστευτα looks που ξεπερνούν κάθε φαντασία!

Ψάχνετε να ανανεώστε το μακιγιάζ σας και συγκεκριμένα το nude look σας; Μήπως βαρεθήκατε να γεμίζετε το νεσεσέρ σας με σκιές ματιών; Η L'Oréal Paris κάνει την επανάσταση στην τέχνη του μακιγιάζ, δίνοντας την τέλεια λύση για το καλοκαιρινό αλλά και φθινοπωρινό σας beauty look: Τη νέα Palette Nude!

pack nude cb karlie ae9b2

Πρόκειται για μια παλέτα που καταφέρνει να συγκεντρώσει 10 αποκλειστικές ουδέτερες (nude) αποχρώσεις , προσφέροντάς σας χιλιάδες πιθανούς nude συνδυασμούς για το eye look σας εύκολα και γρήγορα! Παράλληλα, το εξαιρετικά λεπτό σφουγγαράκι και ο μεγάλος καθρέφτης επιτρέπουν την ακριβέστερη εφαρμογή.

nnkjgkjfdg 566c4

Μια συμφωνία ουδέτερων τόνων, ειδικά επιλεγμένων από τους makeup designers του αγαπημένου beauty brand, σας καλεί να ανακαλύψετε το απόλυτο εργαλείο του makeup designer και να δημιουργήσετε το δικό σας glamourous & σοφιστικέ nude look στα μάτια!

dfgsfhsf b78be

Εμπνευσμένη από το απαράμιλλο παριζιάνικο «ανεπιτήδευτο chic» η παλέτα αυτή είναι απολύτως απαραίτητη για το ωραιότερο σοφιστικέ στιλ, επαναπροσδιορίζόντας το nude μακιγιάζ: ελαφρύ ή έντονο, ανοιχτό ή σκούρο, το nude προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε ώρα της μέρας ...και της νύχτας. Από το ροζ ως στο σοκολατί, δημιουργεί έναν ατέλιωτο αριθμό nude looks , από το πιο μινιμαλιστικό και διάφανο look ως το πιο σοφιστικέ και φλογερό look.

wwefadgad ea33d

Μπορείτε να παίξετε με τη μονοχρωμία ή να αναμείξετε δύο, τρεις ή και περισσότερες αποχρώσεις και να ανακαλύψετε πληθώρα συνδυασμών. Για κάθε γυναίκα, σε κάθε περίσταση, βρετε ένα nude που απαντά σε όλες τις επιθυμίες σας και τονίζει την προσωπικότητά σας.