Lupita Nyong'o : Άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ!

Βιβή Αγγελάκη
Lupita Nyong'o : Άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ!

Δείτε αυτή την εμφάνισή της

Είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς – άλλωστε έχει βραβευτεί με το Oscar Β' Γυναικείου Ρόλου- που οι κομψές fashion και beauty επιλογές της είναι εμφανείς τόσο στις επίσημες όσο και στις πιο καθημερινές της εμφανίσεις.

Η Lupita Nyong'o ανήκει στην κατηγορία των ταλαντούχων Xολιγουντιανών star που δεν προκαλούν με τη συμπεριφορά ή τις εμφανίσεις τους, αντιθέτως, καταφέρνουν πάντοτε να εντυπωσιάσουν με τις σικάτες επιλογές τους.

lupita-nyongo-1 e9310

Κι ενώ μέχρι στιγμής είχαμε συνηθίσει την 32χρονη star με πολύ κοντό μήκος στα μαλλιά της, σε αυτή την εμφάνισή της στο θεματικό πάρκο της Disney D23 Expo, για την προώθηση των δύο ταινιών που πρωταγωνιστεί, Star Wars: The Force Awakens καιThe Jungle Book, η Lupita έκανε τη διαφορά!

lupita-nyongo-new-hair-debut d6276

Άφησε τα μαλλιά της να μακρύνουν με αποτέλεσμα τα καλοσχηματισμένα αφρο- μπουκλάκια της να πέφτουν στον πρόσωπό της και να την κάνουν ακόμη πιο όμορφη και γλυκιά!

jhjfghjfghj f4560

Μάλιστα, «ανέβασε» φωτογραφίες με το νέο της hairlook στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια.

lupita-unveils-new-hair 4abb6
lupita-nyongo-new-hair-debut3 c1854

Πολύ μας αρέσει το νέο της hairlook. Εσάς;