Αρώματα και καλλυντικά σε super τιμές!

Βιβή Αγγελάκη
Αρώματα και καλλυντικά σε super τιμές!

Αν πιστεύετε ότι για να πετύχετε ένα εντυπωσιακό look πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία, κάνετε λάθος! Πάντοτε, υπάρχουν λιγότερο δαπανηροί τρόποι για να νιώσετε όμορφες και το μόνο που χρειάζεται είναι να τους ανακαλύψετε!

Η «Οδός Αρωμάτων» είναι ο ιδανικός προορισμός ομορφιάς και ευεξίας, γι όσες αναζητείτε καλλυντικά και φυτικά προϊόντα, αρώματα, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, αιθέρια έλαια και πολλά ακόμη beauty προϊόντα σε προσιτές τιμές!

DSC02876 bdd2b

Εκεί θα βρείτε αρώματα όλων των γνωστών οίκων με τις αρωματικές ύλες εισαγόμενες από Γαλλία, μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές φυσικές μυρωδιές όπως : Βανίλια, νυχτολούλουδο, σύκο, γαρδένια, πικραμίγδαλο, βατόμουρο και πολλά άλλα.

Φυσικά, μπορείτε να συνδυάσετε όλα αυτά με body lotions, αφρόλουτρα, body oils, after shaves , φυτικά σαπούνια, αιθέρια έλαια, αρωματικά χώρου καθώς και τα υπέροχα προϊόντα ομορφιάς και μακιγιάζ από την Γαλλική εταιρεία «Fashion make up» , όλα με ιδιαίτερη φροντίδα και αγάπη για εσάς. Μην παραλείψετε να δείτε τις προσφορές στα καλλυντικά MAX FACTOR και τις βαφές μαλλιών Magirel.

PROFIL-900x450 19182

Γίνεται αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα με κόστος μεταφοράς μόνο 2,90 ευρώ, ενώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 40 Ευρώ . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε το site http://www.odosaromaton.gr/