Λευκές ρίζες; Βρήκαμε το ιδανικό προϊόν που θα τις καλύψει μέσα σε δευτερόλεπτα!

Βιβή Αγγελάκη
Λευκές ρίζες; Βρήκαμε το ιδανικό προϊόν που θα τις καλύψει μέσα σε δευτερόλεπτα!

Hair Touch up: Το 1ο spray κάλυψης λευκών ριζών είναι γεγονός

Στην πρώτη ανακάλυψή τους, οι περισσότερες τρέχουμε πανικόβλητες... Οι λευκές τρίχες σίγουρα είναι από τους γυναικείους εφιάλτες που ηλικία δεν κοιτούν! Από την άλλη, το ίδιο άγχος βιώνουν όσες βάφουν τα μαλλιά τους και ανακαλύψουν οτι η ρίζα έχει κατέβει -και κατ' επέκταση τα άσπρα μαλλιά έχουν κάνει δυναμικά την εμφάνισή τους!

Τα νέα, όμως είναι ευχάριστα! Η L'Oréal Professionnel καινοτομεί και παρουσιάζει το 1ο spray προσωρινής κάλυψης λευκών ριζών με εύκολο και άμεσο αποτέλεσμα. Η σειρά Hair Touch up έρχεται να δώσει μία προσωρινή λύση στην ανησυχία κάθε γυναίκας, τη λευκή ρίζα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη της στο κομμωτήριο.

09sep resizeLoreal1 0df3e

Το Hair Touch up χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, καλύπτοντας τις ρίζες σε δευτερόλεπτα και προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και διακριτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα ιδανικό προϊόν, εύκολο στην χρήση και ανθεκτικό στο νερό, το οποίο αφαιρείται σε ένα λούσιμο.

Τέσσερις μοναδικές αποχρώσεις που καλύπτουν κάθε δυνατό χρώμα δίνουν την απάντηση στο μεγαλύτερο άγχος των γυναικών. Το hair Touch up είναι ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσετε το χρώμα σας τις τελευταίες μέρες μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο!

Όσο για τη μοναδική τεχνολογία του... Το Hair Touch up συνδυάζει μια βάση σιλικόνης με συστατικά επαγγελματικού make-up χαρίζοντας ένα φυσικό και διακριτικό αποτέλεσμα. Η λεπτή του διάχυση κάνει εύκολη την εφαρμογή του και δίνει τέλος στις πρόχειρες λύσεις.