Σας έχουμε όλα τα βήματα για να αποκτήσετε αυτό το hairlook από το NYFW !

Βιβή Αγγελάκη
Σας έχουμε όλα τα βήματα για να αποκτήσετε αυτό το hairlook από το NYFW !

Απλό και εντυπωσιακό!

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για την Άνοιξη 2016 να ολοκληρώθηκε, όμως για πολύ ακόμη θα συνεχίζουμε να μιλάμε και φυσικά να μη χορταίνουμε να βλέπουμε τα εντυπωσιακά beauty looks που κορυφαίοι οίκοι μόδας επέλεξαν να παρουσιάσουν στις πασαρέλες!

Ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα ήταν και αυτό που παρουσίασε ο οίκος Cushnie Et Ochs για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

«Αυτό το μοντέρνο, κομψό χτένισμα μιμείται τις γραμμές και τα στοιχεία του design της Cushnie 2016 συλλογής και μπορεί εύκολα να υιοθετηθεί και εκτός πασαρέλας» δήλωσε ο Διεθνής Εκπρόσωπος της Moroccanoil, Antonio Corral Calero και εμείς σας έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για να πετύχετε αυτό το look μόνες σας, από το σπίτι!

IMG 3557 9b7a8

• Ξεκινώντας εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά το Moroccanoil Treatment και τη Moroccanoil Smoothing Lotion από τις ρίζες ως τις άκρες και στεγνώστε ισιώνοντας με το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και τη Moroccanoil Ceramic Paddle Brush.

• Μόλις στεγνώσουν καλά τα μαλλιά, ψεκάστε όλη την επιφάνεια με το Moroccanoil Heat Styling Protection και χτενίστε. Ξεκινώντας από τη βάση του κεφαλιού, ισιώστε με ένα σίδερο σε 3 τμήματα δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο μέχρι να ολοκληρωθούν όλα τα μαλλιά.

IMG 2304 6a98e

• Χωρίστε τα μαλλιά από την κορυφή του κεφαλιού προς τα πίσω σε 3 τμήματα. Εφαρμόστε μια πλούσια ποσότητα από τη Moroccanoil Smoothing Lotion ανά τμήμα και με μια βούρτσα χτενίστε απαλά τα μαλλιά προς τα πίσω στερεώνοντας με ένα διαφανές λαστιχάκι τα 2 τμήματα κάτω στο πίσω μέρος από την κορυφή του κεφαλιού.

IMG 2445 a98ce

• Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας μια χτένα ξεχωρίστε δύο κάθετα μέρη από την κορυφή κάθε αυτιού έως ότου καλύψουν το επάνω τμήμα της περιοχής. Δημιουργήστε ταυτόχρονα δύο μικρότερα τμήματα μαλλιών από τη γραμμή των μαλλιών στο πρόσωπο μέχρι το αυτί της κάθε πλευράς του κεφαλιού.

IMG 2457 561a3

• Πριν χτενίσετε αυτά τα τμήματα ,εφαρμόστε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και χτενίστε μέχρι να είναι τελείως ίσια. Ψεκάστε με το Moroccanoil Luminous Hairspray.

• Επιστρέψτε στα δύο πλαϊνά τμήματα του κεφαλιού, εφαρμόστε τη Moroccanoil Smoothing Lotion στο καθένα και χτενίστε ευθεία μέχρι το δέσιμο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στερεώστε με ένα διαφανές λαστιχάκι κάτω από την αλογοουρά του επάνω τμήματος.

IMG 2554 d9c81

• Χτενίστε τα μαλλιά και ολοκληρώστε το στιλ με το Moroccanoil Luminous Hairspray. Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά είναι τελείως ίσια και απαλά, χωρίς να πετάει τίποτα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

DPG Network