Solange Knowles: 6 beauty κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ!

Βιβή Αγγελάκη
Solange Knowles: 6 beauty κανόνες που δεν παραβαίνει ποτέ!

Η αδερφή της Beyoncé αποκαλύπτεται...

Ασχολείται με τη μουσική, έχει χαρακτηριστεί style icon και είναι η μικρότερη αδελφή της απόλυτης star, Beyoncé. Η Solange Knowles ουκ ολίγες φορές έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες και στιλάτες εμφανίσεις της κυρίως στο κόκκινο χαλί.

Μάλιστα, πέρυσι ήταν που η 29χρονη star παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Alan Ferguson, σε μια ultra chic γαμήλια τελετή στη Νέα Ορλεάνη. Αξέχαστη θα μας μείνει η λευκή ολόσωμη φόρμα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ αλλά και το υπέροχο νυφικό της.

5pic-5-2 0418d

Ποια είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς της; Ποιους beauty κανόνες δεν παραβιάζει ποτέ και τι συμβουλές δίνει και στις υπόλοιπες γυναίκες; Η ίδια σε συνέντευξή, λοιπόν, στο περιοδικό Glamour, αποκαλύπτει:

- Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό της
«Πίστευα, πως επειδή έχω σκουρόχρωμη επιδερμίδα, δεν χρειάζομαι αντηλιακό, κάτι το οποίο είναι εντελώς λάθος! Εγώ χρησιμοποιώ το Super Fluid UV Defense SPF 50+ » αναφέρει, συμβουλεύοντας παράλληλα κάθε γυναίκα να βρει το αντηλιακό που της αρέσει και να το φορά συνεχώς.

- Εξελίσσει το makeup look της
« Παλαιότερα συνήθιζα να εστιάζω στα χείλη, φορώντας έντονα, ζωηρά χρώματα, αλλά τον τελευταίο χρόνο μου αρέσει να δίνω μεγαλύτερη έμφαση στα μάτια.»

ff835b9c808277ec246f7473906f85b5 e234a


- Πειραματίζεται με τα μαλλιά της
«Η μαμά μου είχε κομμωτήριο στο Houston. Πολλές φορές μαζί με την αδερφή μου, Beyonce, πηγαίναμε μετά το σχολείο και περνούσαμε αρκετές ώρες. Βλέπαμε γυναίκες να κόβουν τα μαλλιά τους κοντά και την επόμενη μέρα να έρχονται και να βάζουν extensions. Έτσι, μια φορά και εμείς κουρευτήκαμε πολύ κοντά και ζητήσαμε από τη μητέρα μας, να μας βάλει πίσω τα μαλλιά μας. Τότε εκείνη μας ενθάρρυνε να δοκιμάζουμε πράγματα στην εμφάνισή μας. Αυτό ήταν σπουδαίο.»

710c314bde26fd5eaee85898510dae15 12680


- «Παίζει» με το μακιγιάζ της
«Μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα χρώματα και συνδυασμούς! Δεν με φοβίζει, γιατί ξέρω ότι μπορεί να αφαιρεθεί.»


- Ακολουθεί τον κανόνα της Halle Berry!
«Η Halle Berry έχει πει ότι έπλενε καλά το πρόσωπό της κάθε νύχτα από τότε που ήταν 14 ετών. Είναι σχεδόν 50 και φαίνεται στην ηλικία μου και για αυτό προσπαθώ να τηρώ τον κανόνα του ντεμακιγιάζ και του σωστού καθαρισμού του προσώπου κάθε βράδυ.»

8b9d1ebe9571e4f01eb55f3e92102e51 c0879

- Κάνει πράγματα στην καθημερινή της ρουτίνα που την κάνουν να αισθάνεται λαμπερή
«Το να μαθαίνω μια χορογραφία hip-hop με κάνει να νιώθω εξαιρετικά, με γεμίζει ενέργεια και αισθάνομαι πραγματικά λαμπερή.»