Απίστευτο! Το βέτο του David Beckham στη Victoria για τα μαλλιά της Harper!

Βιβή Αγγελάκη
Απίστευτο! Το βέτο του David Beckham στη Victoria για τα μαλλιά της Harper!

Ο beauty περιορισμός που έθεσε στη γυναίκα του!

Μπορεί να είναι μόλις 4 ετών αλλά από την πρώτη κιόλας μέρα της ζωής της τα media δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τη μοναχοκόρη της οικογένειας Beckham. Η Harper Seven εκτός από μικρή fashionista, είναι και θα είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά της, όπως άλλωστε κάθε κόρη.

NEWBORN HARPER BECKHAM INSTAGRAM f8585 fb308


Ο David φροντίζει συνεχώς να είναι δίπλα της, όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις το επιτρέπουν και φυσικά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι είναι εκεί για να απαθανατίσει τις τρυφερές στιγμές πατέρα-κόρης. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε τη μικρή Harper να παρακολουθεί μαζί με τους διάσημους γονείς fashion shows μέγαλων οίκων μόδας και διάφορα events σε όλο τον κόσμο.

HARPER AT HER MOTHERS SHOW WITH DAVID 8acef
DAVID BECKHAM KISSES HER DAUGHTER HARPER a0e28 f4b9b

Αυτή τη φορά, άλλη μια δήλωση του David ήρθε να επιβεβαιώσει τη μεγάλη αγάπη- αδυναμία προς την κόρη του. Στα πλαίσια της συνένετευξής του, στο Yahoo! Style, ο διάσημος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε το βέτο που έθεσε στη γυναίκα του Victoria για τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά της Harper.

ICE CREAM DAY HARPER AND DAVID 1d6be 990cb


«Πριν ένα χρόνο περίπου, η γυναίκα μου είπε πως θα έπρεπε να κόψουμε τα μαλλιά της Harper. Η αντίδρασή μου ήταν κάπως έτσι: « Όχι! Πρέπει να τα αφήσουμε να μακρύνουν. Μην τα αγγίξεις!» Από τότε που γεννήθηκε, δεν της έχουμε κόψει τα μαλλιά της, γι 'αυτό είναι τόσο μακριά, που φτάνουν στα γόνατά της. Δεν είναι τέλεια; »

harper beckham 6a47e