Pro Fiber: Η 1η περιποίηση μεγάλης διάρκειας που επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών

Βιβή Αγγελάκη
Pro Fiber: Η 1η περιποίηση μεγάλης διάρκειας που επανορθώνει τη φθορά των μαλλιών

Ξεκινά στο κομμωτήριο και ενεργοποιείται συνεχώς με κάθε λούσιμο!

Κουραστήκατε να βλέπετε τα μαλλιά σας να είναι θαμπά και τις άκρες σας κατεστραμμένες; Η L'Oréal Professionnel για άλλη μια φορά καινοτομεί καλωσορίζοντάς μας στη νέα εποχή της περιποίησης των μαλλιών με το Pro Fiber: Την πρώτη περιποίηση επανόρθωσης της φθοράς για φροντίδα μεγάλης διάρκειας, που ξεκινά από το κομμωτήριο και ενεργοποιείται στο σπίτι.

OSH02 010 003 RVB 425a4

Πώς το πετυχαίνει αυτό;

Χάρη στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία περιποίησης μαλλιών μέχρι σήμερα: το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 που ανέπτυξαν τα Εργαστήρια Έρευνας της L'Oréal και που έχει την ικανότητα να κλειδώνει τα μόρια στο εσωτερικό της τρίχας με μεγάλη διάρκεια κατά την περιποίηση στο κομμωτήριο. Κι ενώ μέχρι πρότινος, τα καλλυντικά στοιχεία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών απομακρύνονταν στο πρώτο λούσιμο, το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 ενεργοποιείται μέχρι 4 λουσίματα και επαναφορτίζεται στο σπίτι, ξανά και ξανά.

All ranges concentrates 15 ml b9e2d


Όλα αρχίζουν στο κομμωτήριο με τη σωστή διάγνωση...

Μόνο ένας κομμωτής μπορεί να αξιολογήσει το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών μέσα από τη διαδικασία διάγνωσης που σχεδιάστηκε ειδικά για το Pro Fiber, για την Αξιολόγηση της Φθοράς των Μαλλιών. Η L'Oréal Professionnel έχει επισημάνει 3 επίπεδα ευαισθητοποίησης των μαλλιών: Στο πρώτο επίπεδο, έχει επηρεαστεί μόνο η επιφάνεια της τρίχας. Στο δεύτερο επίπεδο, έχει επηρεαστεί τόσο η επιφάνεια της τρίχας, όσο και ο φλοιός, ενώ στο τρίτο επίπεδο έχει φθαρεί πολύ τόσο η επιφάνεια όσο και ο φλοιός.

OSH02 030 189 RVB 79d4a


Το δικό σου πρόγραμμα περιποίησης (από το κομμωτήριο μέχρι το σπίτι)...

Μετά τη διάγνωση, λοιπόν, ο κομμωτής θα εφαρμόσει το κατάλληλο πρωτόκολλο Pro Fiber στο κομμωτήριο και θα προτείνει το εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης για το σπίτι. (Χάρη στην εξειδίκευση και την επαγγελματική τους κατάρτιση στο πρωτόκολλο Pro Fiber, οι κομμωτές μπορούν πλέον να προσφέρουν στις γυναίκες περιποίηση μεγάλης διάρκειας για όλα τα επίπεδα φθοράς των μαλλιών).

LP Pro Fiber 0550 RVB 674b3


Το πρωτόκολλο Pro Fiber :Οι 3 μοναδικές σειρές...

Τρεις μοναδικές σειρές Pro Fiber- ειδικά για κάθε επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών: Rectify, Restore, Reconstruct - έχουν σχεδιαστεί για να αποκαθιστούν ένα συγκεκριμένο βαθμό ευαισθητοποίησης των μαλλιών, με μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για το σπίτι: σαμπουάν, conditioner, μάσκα και leave-in. Στο επίκεντρο κάθε προγράμματος Pro Fiber για το σπίτι βρίσκεται ένα νέο αποκλειστικό προϊόν, οι μονοδόσεις Re-Charge.

LP Pro Fiber 0685 RVB 99b9b


Re- Charge : Η ενεργοποίηση στο σπίτι...

Οι μονοδόσεις Re- Charge είναι εμπλουτισμένες με APTYL 100, μια τεχνολογία αιχμής, που ενσωματώνεται σε μια απαλή, λεία, πλούσια και πολυτελή κρέμα. Η υφή της κυριολεκτικά γίνεται ένα με τα μαλλιά. Εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά κάθε 4 λουσίματα, αντί για το συνηθισμένο προϊόν περιποίησης. Μετά από 5 λεπτά, τα μαλλιά είναι εντατικά ενυδατωμένα και έχουν μεταμορφωθεί: είναι τόσο απαλά, που ξεμπερδεύονται πανεύκολα. Η επαγγελματική περιποίηση παρατείνεται, για αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.

OSH02 040 060 RVB a630c


Τα αποτελέσματα...

Αμέσως μετά το πρωτόκολλο στο κομμωτήριο, οι άκρες των μαλλιών δείχνουν σαν να έχουν μόλις κουρευτεί, ενώ τα μαλλιά εμφανίζονται σαν καινούργια από τη ρίζα μέχρι τις άκρες τους, σαν να μην είχαν φθαρεί ποτέ.

Το Pro Fiber έρχεται αποκλειστικά από τα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel να επανορθώσει τη φθορά των μαλλιών.