Jennifer Aniston: Πώς αντιμετωπίζει μια bad hair day;

Βιβή Αγγελάκη
Jennifer Aniston: Πώς αντιμετωπίζει μια bad hair day;

H star αποκαλύπτει σε συνέντευξή της

Είναι από τις γυναίκες που έχουμε ζηλέψει- και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε- όσο τίποτε άλλο τα μαλλιά τους! Είτε με το «Rachel cut», είτε με τα πιο μακρύ hairlook, τα υπερτέλεια μαλλιά της Jennifer Aniston είναι πάντα στο προσκήνιο.

Κι όμως, ακόμη και η Jennifer έχει bad hair days και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά μοιράζεται μαζί με όλες εμάς τα μυστικά της σε αυτή τη μάχη με τα μαλλιά της...

826926536c389914f36ad83cf240242e 6ff0d

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, στο Harper's Bazaar, η 46χρονη star αποκάλυψε μεταξύ άλλων: «Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως πιάνω τα μαλλιά μου σε μια αλογοουρά ή φοράω ένα μεγάλο καπέλο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω πάρα πολλές bad hair days.»

b16d8232afa4cdc1d223496aed1abc70 a6a34

Όσο για τα προϊόντα που χρησιμοποιεί προκειμένου τα μαλλιά της να δείχνουν πάντα υγιή και λαμπερά αναφέρει: «Χθες το βράδυ χρησιμοποίησα το Living Proof Night Cap , το οποίο είναι απλά υπέροχο! Με το που ξύπνησα τα μαλλιά μου φαίνονταν καθαρά και αναζωογονημένα. Ακόμη, το ξηρό σαμπουάν από την ίδια εταιρία, μπορεί να σε «σώσει» ακόμη κι αν δεν έχεις λουστεί για δύο ή τρεις μέρες.»