Στην «Οδό Αρωμάτων» θα βρείτε τα πιο οικονομικά αρώματα του Φθινοπώρου!

Βιβή Αγγελάκη
Στην «Οδό Αρωμάτων» θα βρείτε τα πιο οικονομικά αρώματα του Φθινοπώρου!

Plus: 3 tips  που θα κάνουν το άρωμά σας να διαρκεί περισότερο

To καλοκαίρι έφυγε αφήνοντας πίσω του όμορφες αναμνήσεις, γλυκές βραδιές και ταξιδιάρικα καλοκαιρινά αρώματα. Ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε το Φθινόπωρο με χρώματα κι αρώματα που θα μας βάλουν στο κλίμα της εποχής. Αρώματα που μας ταξιδεύουν, που μας θυμίζουν τη νοσταλγία της βροχής, που μας θυμίζουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Η «Οδός Αρωμάτων» είναι ο ιδανικός προορισμός ομορφιάς και ευεξίας, γι όσες αναζητείτε καλλυντικά και φυτικά προϊόντα, αρώματα, και πολλά ακόμη beauty προϊόντα σε πολύ προσιτές τιμές! Εκεί θα βρείτε αρώματα όλων των γνωστών οίκων με τις αρωματικές ύλες εισαγόμενες από Γαλλία και μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικές φυσικές μυρωδιές.

tdgurtyu c97fd

Η «Οδός Αρωμάτων» σας προτείνει απλά tips για να έχει το αρωμά σας μεγαλύτερη διάρκεια :

1.Πάντα εφαρμόζουμε το άρωμα στα σημεία των σφυγμών

2. Το άρωμα διαρκεί και μυρίζει περισσότερο σε μια ενυδατωμένη επιδερμίδα σε σχέση με μια ξερή και αφυδατωμένη. Γι αυτό καλό είναι να απλώνουμε πριν μια κρέμα σώματος (body lotion) με το ίδιο άρωμα. Δίνει το τέλειο αποτέλεσμα.

3. Μην τρίβετε ποτέ τα σημεία που εφαρμόζετε το άρωμα. Και βέβαια εφαρμόζετε το άρωμα πριν φορέσετε τα ρούχα σας.

rtyurtyu a9f15


Η «Οδός Αρωμάτων θα είναι δίπλα σας για τυχόν συμβουλές και απορίες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.odosaromaton.gr