Η πρώτη σειρά Serum Care, που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 1 εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Η πρώτη σειρά Serum Care, που επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε 1 εβδομάδα!

Γνωρίστε τη νέα σειρά επανόρθωσης Gliss Serum Deep-Repair

Τα πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά έχουν ανάγκη ένα μόνο πράγμα: μια επιπλέον δόση σωστής θρέψης και φροντίδας. Ωστόσο, προκειμένου η οποιαδήποτε θεραπεία να λειτουργήσει, θα πρέπει να διεισδύσει βαθιά στο σώμα της τρίχας. Το Gliss πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά με τη νέα σειρά περιποίησης, η οποία κάνει ακριβώς αυτό χάρη στην καινοτομική της φόρμουλα και ένα serum αμινοξέων και πρωτεϊνών.

Το Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum θα γίνει ο σύμμαχος σας για την επανόρθωση των μαλλιών, καθώς οι εξελιγμένες μικρο-ουσίες του εισχωρούν στα πιο βαθιά στρώματα της τρίχας έως τον πυρήνα. Τα πολύ ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά θα γίνουν απαλά σα μετάξι σε μία μόνο εβδομάδα με τη βοήθεια της πρωτοποριακής σύνθεσης αμινοξέων και πρωτεϊνών.

Το Gliss Serum Deep-Repair Extreme Serum είναι μέρος της νέας σειράς περιποίησης GLISS Serum Deep-Repair, την οποία συμπληρώνουν το σαμπουάν, το conditioner και η μάσκα εντατικής αποκατάστασης. Ένας συνδυασμός που αποτελείται από την πιο εξελιγμένη τεχνολογία, τις καλύτερες ιδιότητες επανόρθωσης αλλά και από το serum αμινοξέων-πρωτεϊνών, εισχωρεί βαθιά μέσα στο σώμα της τρίχας χαρίζοντας άμεσα περισσότερη ελαστικότητα και αισθητή απαλότητα.

Αρκεί μια μικρή ποσότητα και η μοναδική, κρεμώδης φόρμουλά του θα μεταμορφωθεί σε ένα ανάλαφρο serum. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και μην ξεβγάλετε.