Ποια είναι η αγαπημένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Ελένης Μενεγάκη;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια είναι η αγαπημένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Ελένης Μενεγάκη;

Μεαταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά...

Είναι σίγουρα μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες παρουσιάστριες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση! Η Ελένη Μενεγάκη πραγματικά εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση ενώ όσο περνούν τα χρόνια συνεχίζει να είναι το ίδιο όμορφη και sexy! Αυτό μπορώ να σας το επιβεβαιώσω, μιας και στις αρχές της εβδομάδας την είδα από κοντά.

To Hilton έγινε ροζ, η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκεί & εμείς σας έχουμε 10 αποκλειστικές φωτός

eleni-menegaki-ksantha mallia-2015 d4554

Αν κάτι χαρακτηρίζει την «Ωραία Ελένη», όλα αυτά τα χρόνια- τουλάχιστον από τα μέσα της δεκαετίας τους '90 μέχρι σήμερα- αυτό δεν είναι τίποτε άλλο παρά το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της!

eleni-menegaki-23-10 76ef2

Πώς όμως καταφέρνει να διατηρεί τόσο ζωντανό το χρώμα των μαλλιών της; Ποιο είναι το μυστικό της για υπέροχα και αναζωογονημένα μαλλιά;

Η Ελένη Μενεγάκη βρήκε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών και δεν είναι άλλη από την Elvive Ολική Αναδόμηση 5 της L'Oréal Paris!

elvive-oliki-anadomhsh 7081a

Η ανανεωμένη σειρά Elvive Ολική Αναδόμηση 5, είναι ικανή να παρέχει καθημερινή και σε βάθος επανόρθωση στα φθαρμένα μαλλιά, λύνοντας 5 προβλήματα που οι περισσότερες από εμάς αντιμετωπίζουμε με τα μαλλιά μας:

- Ζωντάνια στα αδύναμα μαλλιά
- Αντοχή στα εύθραυστα μαλλιά
- Μεταξένιο άγγιγμα στα άγρια μαλλιά
- Λάμψη υγείας στα θαμπά μαλλιά
- Επανασύσταση δομής στα μαλλιά με ψαλίδα

eleni-menegaki-elvive bddc0


Το μυστικό της βαθιάς επανόρθωσης; Το συστατικό cicamide, που αναδομεί την τρίχα εισχωρώντας στις ρωγμές που εμφανίζονται στις τρίχες των ταλαιπωρημένων μαλλιών, αφήνοντάς τα μαλλιά λαμπερά και υγιή.

eleni-menegaki-elvive-2 40fb5


Με συνεχείς εφαρμογές τα μαλλιά αναδομούνται και γίνονται πιο υγιή, ενώ μετά από 15 εφαρμογές τα μαλλιά έρχονται στην αρχική τους κατάσταση.

elvive5-menegaki-eleni- 66587

Εκτός από το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα επανασύστασης, η σειρά περιλαμβάνει τη νέα Cica-cream, μία μοναδική κρέμα κατά του σπασίματος και τη ψαλίδας θα μπορεί να επανορθώσει τα μαλλιά οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε!

eleni-menegaki-elvive5-oliki anadomhsh 5c416

Ανακαλύψτε τη δική σας σειρά στο http://myelvive.lorealparis.gr

Δείτε εδώ το video με την Ελένη:https://www.youtube.com/watch?v=_qZXmbIi_QY