False Lash Superstar: Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Ελένης Μενεγάκη και της JLo !

Βιβή Αγγελάκη
False Lash Superstar: Αυτή είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Ελένης Μενεγάκη και της JLo !

Ξέρουμε ακριβώς ποια μάσκαρα έβαλε στον αέρα της εκπομπής της και ποια άλλη διάσημη κυρία της διεθνούς showbiz τη λατρεύει!

Μπορεί σήμερα να έχει τα γενέθλιά της, αλλά η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της μισοβαμμένη, προκειμένου να μας αποδείξει πως μια και μόνο μάσκαρα μπορεί να μεταμορφώσει το άτονο βλέμμα μας και να δώσει στις βλεφαρίδες μας super όγκο και μήκος με μια κίνηση!

eleni-menegaki-mascara-29-10 3a26a

Xρόνια Πολλά Ελένη: Τα 3 πρόσωπα της διάσημης παρουσιάστριας

eleni-menegaki-mascara 861d8


Η «Ωραία Ελένη», λοιπόν, χρησιμοποίησε την False Lash Superstar της L'Oréal Paris, την πρώτη μάσκαρα που αποθεώνει τις βλεφαρίδες και δημιουργεί το πιο θεαματικό, superstar εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων στα μάτια.

LOREAL SUPERSTAR V02 TOURNêE ef7ab


Όμως, εκτός από τη "δική μας Ελένη", η False Lash Superstar είναι η αγαπημένη μάσκαρα της Jennifer Lopez και το μυστικό που κάνει super θεαματικές τις βλεφαρίδες της...

IMG 3296-1 a1c0f
jlopez super star false lash a9542


Το μυστικό του ακαταμάχητου look είναι τα δύο βήματα:

Βήμα 1ο: Το super μεγεθυντικό λευκό primer- μια σημαντική καινοτομία της L'Oréal Paris- καλύπτει και πυκνώνει κάθε βλεφαρίδα δημιουργώντας τολμηρό όγκο, ενώ παράλληλα προετοιμάζει για το βήμα 2.

mascara false lash-superstar cb a276b

Βήμα 2ο : Το βουρτσάκι απλώνει μια μαύρη πλούσια σε ίνες φόρμουλα πάνω από το primer καλύπτοντάς το τέλεια. Οι βλεφαρίδες επιμηκύνονται απίστευτα καλυμμένες με το πιο έντονο μαύρο. Τα μάτια σας είναι έτοιμα για ένα close-up!

«Ποτέ μια μάσκαρα δεν είχε προσφέρει τέτοιο απίστευτο όγκο! Χάρη στα δύο συμπληρωματικά βήματα, οι βλεφαρίδες σας γίνονται πιο πυκνές και πιο μακριές για ένα look που κόβει την ανάσα» λέει χαρακτηριστικά ο Karim Rahman, L'Oréal Paris Global Makeup Designer.