Mi-Ro:Tο hairstyling από το λαμπερό fashion show!

Βιβή Αγγελάκη
Mi-Ro:Tο hairstyling από το λαμπερό fashion show!

Κάνουμε zoom στα μαλλιά των μοντέλων...

Μπορεί να πήρατε μια γεύση από το λαμπερό fashion show του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro για το Φ/Χ 2015-2016, που πραγματοποιήθηκε προχθές το βράδυ σε ένα από τα πιο επιβλητικά κτήρια της Αθήνας, το Μέγαρο Υπατία, όμως αυτή τη φορά θα κάνουμε zoom στο hairstyling των μοντέλων!

Mi-Ro: Η χθεσινή, εντυπωσιακή επίδειξη μόδας μέσα από φωτογραφίες

Backstage 5 98c3b

H επαγγελματική σειρά styling EIMI της Wella Professionals ήταν, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο συμπρωταγωνιστής στην παρουσίαση της συλλογής Υψηλής Pαπτικής, "Birds of Paradise", ενώ η καλλιτεχνική ομάδα των κομμωτηρίων Gino hairandmore ανέλαβαν το styling των μαλλιών, ολοκληρώνοντας την εντυπωσιακή εμφάνιση των μοντέλων.

Product Photos 688da

Τα looks ήταν εμπνευσμένα από τη συλλογή των ρούχων, που ταξίδεψε τους παρευρισκομένους στο Λονδίνο της δεκαετίας του '20, αναβιώνοντας την αίγλη και την όμορφη αισθητική του τότε. Μαλλιά κάτω, ανάλαφρα και καθόλου επιτηδευμένα με λάμψη και λείο φινίρισμα ολοκλήρωναν ιδανικά τις εξαιρετικές δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής των σχεδιαστών. Χωρίστρες στη μέση, περίτεχνες στέκες, ελαφριά σπασίματα στο τελείωμα ή ίσια καρέ ήταν τα looks που είδαμε στο catwalk.

Backstage 3 490c2

Όπως εξηγεί ο κ. Βασίλης Δρίγκος, creative director των κομμωτηρίων «Η συνεργασία μας με τους MI-RO που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία πέρσι, συνεχίστηκε και φέτος. Η συνεργασία μας με την EIMI έχει πλέον συνδεθεί με το χώρο της μόδας. Και συμπληρώνει "Τα προϊόντα της πολύ-αγαπημένης σειράς EIMI είναι ιδανικά για να «παντρεύουμε» τις διαφορετικές υφές των μαλλιών, αναδεικνύοντας την μοναδική ομορφιά κάθε μοντέλου."