Η νέα συλλογή της Essie φέρνει την παγωμένη ομορφιά του χειμώνα στα νύχια μας!

Βιβή Αγγελάκη
Η νέα συλλογή της Essie φέρνει την παγωμένη ομορφιά του χειμώνα στα νύχια μας!

Δείτε τις 6 "ski chic" αποχρώσεις από τη Χειμωνιάτικη συλλογή της Essie. Ποια ξεχωρίσατε; 

 

Μπορεί ακόμη εδώ στην Ελλάδα να μην έχουμε καταλάβει ότι έχουμε χειμώνα, μιας και η θερμοκρασία για τα δεδομένα της εποχής είναι υψηλή, όμως η νέα, χειμερινή συλλογή της essie, Ski Chic Adventure, φέρνει την παγωμένη ομορφιά του χειμώνα στα νύχια μας!


Για άλλη μια φορά η Rebecca Minkoff, Global Color Designer, υπογράφει τη συλλογή βερνικιών της essie, προσκαλώντας κάθε γυναίκα να ξεχωρίσει φορώντας τις απόλυτες χειμερινές αποχρώσεις:

lhgjklbjkl c4f5d

« Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που απολαμβάνω το χειμώνα: παίζω στο χιόνι με τα παιδιά μου, παίζω με τη μόδα αλλά και με τα άλλα μου μωρά, τα νέα χρώματα essie. Οι έξι αποχρώσεις που δημιούργησα για αυτή τη συλλογή είναι ιδανικές για να σε εμπνεύσουν να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου, να κάνεις σκι ή ακόμα να χαλαρώσεις δίπλα στη φωτιά που καίει μαζί με τον αγαπημένο σου.»

essie bf3db


Η θερμοκρασία κατεβαίνει. Το χιόνι πέφτει. Η περιπέτεια σε περιμένει. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να τρέξεις στα βουνά, όπου η πανέμορφη θέα, ο καθαρός ουρανός και μια χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων θα σου δώσουν μια γεύση της ζωής στην κορυφή. Είτε σου αρέσει το σκι, το snowboard, είτε προτιμάς απλώς να χαλαρώσεις, οι διακοπές στο βουνό είναι η ιδανική στιγμή για να προβάλεις το ξεχωριστό σου στυλ!

dccfgdtgdu d92ba


Είτε σου αρέσει η πολυτέλεια είτε είσαι χαμηλών τόνων, αυτή η συλλογή των έξι αποχρώσεων βγαλμένη από μια χειμωνιάτικη χώρα των θαυμάτων είναι ιδανική για να συμπληρώσεις την après-ski εμφάνισή σου. Σαγηνευτικά κόκκινα και πανέμορφα παστέλ αποκτούν μεταλλική γοητεία από το θρυλικό λευκόχρυσο και το τολμηρό κατάμαυρο χρώμα. Μια τέλεια σχεδιασμένη συλλογή που σίγουρα θα κάψει καρδιές και θα βάλει φωτιά στη χειμωνιάτικη παγωνιά.