Kim και Khloé Kardashian: Αυτό είναι το πολύ φθηνό λάδι που βάζουν στο σώμα τους!

Βιβή Αγγελάκη
Kim και Khloé Kardashian: Αυτό είναι το πολύ φθηνό λάδι που βάζουν στο σώμα τους!

Το must-have της νυχτερινής τους beauty ρουτίνας!

Έχουν μπει δυναμικά στο χώρο της ομορφιάς και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί αμφισβητήσει. Μάλιστα, εδώ και κάμποσο καιρό, οι αδερφές Kardashian μοιράζονται τα tips για το αψεγάδιαστο μακιγιάζ τους- νέες τεχνικές και προϊόντα- με όλες τις fans τους μέσω του beauty app και της σελίδας που δημιούργησαν αποκλειστικά γι αυτό το σκοπό!

3e38526610ff3f720ca22fb9f9182dfd f4800

Κι ενώ θα περιμέναμε οι ίδιες να χρησιμοποιούν πανάκριβα προϊόντα στην καθημερινή beauty ρουτίνα τους ή ακόμη και δύσκολες τεχνικές, που μόνο ένας makeup artist μπορεί να πετύχει- και γιατί όχι άλλωστε- εκείνες για άλλη μια φορά μας ξάφνιασαν αποδεικνύοντας πως τα αποτελεσματικά προϊόντα ομορφιάς δεν είναι απαραίτητα και τα πιο ακριβά!


Η Kim και η Khloe, λοιπόν, αποκάλυψαν προσφάτως πως το αγαπημένο και must-have λάδι για το σώμα τους – το οποίο χρησιμοποιούν ανελλιπώς κάθε νύχτα- είναι το Bio Oil , το οποίο κοστίζει κάτω από 10 ευρώ!

bio-oil1 copy ab93c


«Απλώνω μια γενναιόδωρη ποσότητα από το Bio Oil λίγο πριν κοιμηθώ και το αφήνω να κάνει τα μαγικά του...» δηλώνει η Khloe. «Αγαπώ το Bio Oil! Είναι πολύ φθηνό. Το βάζω σε όλο μου το σώμα» συμπληρώνει η εγκυμονούσα Kim.


Και για όσες δεν το γνωρίζετε, το έλαιο Bio Oil είναι ένα ειδικό προϊόν περιποίησης για τη βελτίωση της όψης των ουλών, των ραγάδων, της ανομοιόμορφης χροιάς του δέρματος, ακόμη και των ρυτίδων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες όχι μόνο στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο!