Τι λες kale? Αυτή η σειρά εμπλουτισμένη με kale κάνει την επιδερμίδα να λάμπει!

Βιβή Αγγελάκη
Τι λες kale? Αυτή η σειρά εμπλουτισμένη με kale κάνει την επιδερμίδα να λάμπει!

Την ανακαλύψαμε και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες

Το kale είναι από τα πιο θρεπτικά λαχανικά -θεωρείται superfood- μιας περιέχει 5 φορές περισσότερη βιταμίνη C από το σπανάκι και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Εκτός, όμως, από την πολύ σημαντική διατροφική του αξία, βοηθάει στο να διατηρεί την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη και λαμπερή! Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι πολλές διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz το έχουν εντάξει στην καθημερινή διατροφή τους!

Αυτή τη φορά, δεν θα ασχοληθούμε με το πώς μπορούμε να το εντάξουμε στη διατροφή μας, αλλά πώς μπορούμε να κάνουμε την επιδερμίδα μας να λάμπει, εκμεταλλευόμενες τις θαυματουργές ιδιότητές του!

Ανακαλύψαμε, λοιπόν, τη σειρά Kale Fix από τη Nip and Fab, μια νέα εμπειρία περιποίησης με superfoods που έρχεται να ενυδατώσει και ενισχύσει την άμυνα της επιδερμίδας!

nip fab c811e

Στην ουσία, η σειρά, λειτουργεί ως «ένεση» υπερτροφών εμπλουτισμένη με kale, που σε συνδυασμό με το νεροκάρδαμο ενυδατώνει την επιδερμίδα, την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και βελτιώνει την όψη της, κάνοντάς την πιο απαλή.

12247060 460262344160294 2124031686901803439 n ce887

Πιο συγκεκριμένα η Kale Fix περιέχει μια ενυδατική κρέμα που βελτιώνει την υφή του δέρματος (kale fix moisturiser), μια θρεπτική μάσκα από πηλό εμπλουτισμένη με μέταλλα, που καθαρίζει από τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα (kale fix mask) και τα kale fix makeup removing pads που καθαρίζουν το δέρμα απαλά και καταπολεμούν την ξηρότητα!

Όσο για το πού μπορείτε να βρείτε τη σειρά, στo beauty department των καταστημάτων Attica και στο το www.atticaselectivebrands.gr