Aurealux Serum: Το νέο τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας από τον οίκο Dolce&Gabbana

Βιβή Αγγελάκη
Aurealux Serum: Το νέο τελετουργικό περιποίησης της επιδερμίδας από τον οίκο Dolce&Gabbana

Μεγιστοποιεί τη μαγεία των «χρυσών ωρών» του ύπνου!

Αν είστε φανατική αναγνώστρια αυτής της στήλης σίγουρα θα ξέρετε πως η έλλειψη ύπνου ή ο «κακής ποιότητας» ύπνος έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην υγεία μας ή στην καθημερινή απόδοσή μας, αλλά και στην επιδερμίδα μας! Μάλιστα, επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι «χρυσές ώρες», οι πρώτες δηλαδή ώρες του ύπνου, είναι ζωτικής σημασίας για την επανόρθωση και αναδόμηση της επιδερμίδας.

Η Dolce&Gabbana Skincare παρουσιάζει το τελετουργικό περιποίησης για τη νύχτα με τον ορό Aurealux Serum, φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας. Μεγιστοποιώντας τη μαγεία των «χρυσών ωρών» του ύπνου, ο ορός - που εφαρμόζουμε στην επιδερμίδα λίγο πριν κοιμηθούμε- ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, η οποία πραγματοποιείται ενώ κοιμόμαστε.

DolceGabbana Skincare Aurealux Serum creative pack shot with ingredients 9b9da

Στην ουσία, ο ορός Aurealux Serum είναι ένα ελιξίριο λάμψης σε υγρή μορφή, το οποίο δημιουργήθηκε σαν ένα γαλάκτωμα «έλαιο σε νερό» για γρήγορη απορρόφηση. Περιέχοντας το αποκλειστικό σύμπλεγμα Gold Flavo-Silk Tricomplex™-αποτελείται από εκχύλισμα χρυσού μεταξιού Sericin, ένα μείγμα αμινοξέων και φλαβονοειδών-του οίκου Dolce&Gabbana, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι εξασφαλίζει ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα και έχει ως στόχο τον ομοιόμορφο τόνο, την απαλή υφή και τη διατήρηση του όγκου, στοιχεία απαραίτητα για μια σαγηνευτική επιδερμίδα.

H Δρ S.D. Incardona, P&G Prestige Scientific Communication spokesperson της Dolce&Gabbana Beauty αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Γνωρίζουμε ότι τα γονίδια που είναι επιφορτισμένα με τη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος είναι πιο δραστήρια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο ορός Aurealux Serum διαθέτει τα ιδανικά συστατικά για να ενεργοποιήσει σε βάθος τα επανορθωτικά και αναζωογονητικά του οφέλη».

DolceGabbana Skincare Aurealux Serum pack shot low res 0d110


Το νέο τελετουργικό περιποίησης του οίκου Dolce&Gabbana περιλαμβάνει πέντε μοναδικές κινήσεις- τεχνικές μασάζ, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προετοιμάσουν καλύτερα το δέρμα για τη φυσιολογική διαδικασία ανανέωσής του κατά τη διάρκεια της νύχτας, εξασφαλίζοντας πιο λαμπερή επιδερμίδα μέρα με την ημέρα. Κάθε μία από τις πέντε αυτές κινήσεις μασάζ έχει ένα συγκεκριμένο όφελος για την επιδερμίδα και συνδυάζεται αρμονικά με τα συστατικά και την υφή του ορού Aurealux Serum.

19 11 2015 fhjkghjk 4f32e

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας τα counter της Dolce&Gabbana για να κλείσετε ραντεβού για μια εξατομικευμένη ενημέρωση σχετικά με τις ανάγκες και την κατάλληλη φροντίδα της επιδερμίδας σας και να ανακαλύψετε τα οφέλη του ορού Aurealux Serum.