Το ταξίδι στο Λονδίνο και οι 100 beauty λόγοι για να ενθουσιαστείς και εσύ!

Βιβή Αγγελάκη
Το ταξίδι στο Λονδίνο και οι 100 beauty λόγοι για να ενθουσιαστείς και εσύ!

Το Λονδίνο γέμισε beauty editors με λαμπερά μαλλιά

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που αγαπώ το Λονδίνο (ιδίως όταν είναι χριστουγεννιάτικα στολισμένο), υπάρχουν άπειροι λόγοι που αγαπώ τα μαλλιά μου (ιδιαίτερα όταν ανακαλύπτω beauty μυστικά που τα κάνουν ακόμη πιο λαμπερά και μεταξένια), υπάρχουν χιλιάδες λόγοι που αγαπώ τη δουλειά μου ως beauty editor (όπως και εσύ, φαντάζομαι, τη δική σου) και ναι, αυτό το ταξίδι ήρθε να συνδυάσει όοολα τα παραπάνω και να με ενθουσιάσει!

col8jghjk 4f67b

Στις αρχές του Νοεμβρίου , λοιπόν, ταξίδεψα με άλλες, αγαπημένες beauty editors στο Λονδίνο, με το Pantene Pro-V! Ο beauty σκοπός μας ήταν να ανακαλύψουμε από κοντά τη νέα σειρά για Αναδόμηση και Προστασία με προηγμένη σύνθεση από το Pantene Pro-V, που – κρατήστε το αυτό, παρακαλώ- εξαφανίζει ορατά τη φθορά που προκαλούν 100 στεγνώματα με πιστολάκι!

col7fghdfhd b0a4d


Φύγαμε νωρίς το μεσημέρι από την Ελλάδα με θερμοκρασία αρκετά υψηλή και φτάσαμε στο κρύο και φρεσκοστολισμένο Λονδίνο το απόγευμα. Η μέρα μας δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα από ένα super δείπνο στο γιαπωνέζικο εστιατόριο Yauatcha.

col6rgsg c6702


Το ξενοδοχείο, σε πολύ κεντρικό σημείο (για τους γνώστες να πω ότι ήταν ανάμεσα στους δύο πιο εμπορικούς δρόμους της Αγγλικής πρωτεύουσας - Oxford και Regent Street , απέναντι από το Liberty), ιδανικό και άκρως δελεαστικό για να κάνω τις αγορές μου, στην ελεύθερη ώρα.

col5fsgyhdfgh 9de83


Όμως, ας γυρίσουμε στο θέμα μας και πιο συγκεκριμένα, στο μεγάλο μπιουτονέο από το Pantene Pro-V που έρχεται να δώσει την πιο εύκολη λύση στα μεγαλύτερα προβλήματα των μαλλιών μας: Τη φθορά που προκαλεί το στέγνωμα με πιστολάκι, το κρεπάρισμα, το ψαλίδι για μπούκλες και φυσικά οι συνεχείς βαφές, που έχουν ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας καταλήγουν να είναι ξηρά, εύθραυστα, θαμπά και άτονα.


Αν , λοιπόν, είσαι και εσύ ένα κορίτσι που δε διανοείται να αποχωριστεί το πιστολάκι των μαλλιών της και να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από λαμπερά μαλλιά, τότε η ολοκαίνουργια σειρά Repair & Protect του Pantene Pro-V έρχεται με μια μόνη χρήση της, να «σβήσει» τη φθορά 100 χρήσεων αξεσουάρ!

col3dfgsdfg a6a60


Διεξάγοντας έρευνα, οι ειδικοί του Ινστιτούτου Έρευνας Μαλλιών του Pantene Pro-V διαπίστωσαν ότι, ανεξάρτητα από τη μορφή, το μέγεθος ή την εθνικότητα, τα μαλλιά όλων των ανθρώπων υφίστανται συσσώρευση οξειδωτικών μετάλλων, ιδίως χαλκού (η οξείδωση –να σου θυμίσω- είναι η ίδια διαδικασία που κάνει τα μήλα να μαυρίζουν και την επιδερμίδα να γερνάει πρόωρα), η οποία όταν γίνεται σε υπερβολικό βαθμό στα μαλλιά μας, έχει ανεπιθύμητες συνέπειες στην υγεία τους.

col1fghg 122ae

Πιο συγκεκριμένα, όπως μας εξήγησε η Jenny Thomas, κάθε φορά που λούζουμε τα μαλλιά μας, τα εκθέτουμε στην οξειδωτική φθορά που μπορεί να οφείλεται στο χαλκό, που υπάρχει φυσιολογικά στο τρεχούμενο νερό. Με αυτό τον τρόπο εξασθενεί η δομή τους και γίνονται πιο ευάλωτα στη φθορά από το styling και στη δημιουργία ψαλίδας, στο σπάσιμο και το φριζάρισμα – βασικές αιτίες που κάνουν τα μαλλιά κάποιες μέρες να δείχνουν πολύ ταλαιπωρημένα, πράγμα το οποίο όλες απεχθανόμαστε.

col2dfgfdgh 0885c


Χάρη, λοιπόν, στην ιστιδίνη, το πιο πρόσφατο στοιχείο υγείας των μαλλιών- το οποίο διεισδύει και δρα στον πυρήνα της τρίχας – που περιέχεται στη νέα, προηγμένη σύνθεση της σειράς Repair & Protect του Pantene (σαμπουάν και conditioner), η φθορά εμποδίζεται και τα μαλλιά «οχυρώνονται» από τα υπολείμματα μεταλλικών στοιχείων.


Ορατά πιο υγιή μαλλιά με κάθε λούσιμο, ακόμη και αν είναι η 100η φορά που έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου!