Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 4 tips για τα μαλλιά μας!

Βιβή Αγγελάκη
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: 4 tips για τα μαλλιά μας!

Tips από την color expert της Wella, Αθηνά Τζάνετ Κορώση.

Τίποτα καλύτερο από το να μοιράζονται οι hair experts με όλες εμάς μικρά μυστικά που μπορούν να απογειώσουν τις εμφανίσεις μας και να διατηρήσουν λαμπερά τα μαλλιά μας. Αυτή τη φορά, η color expert της Wella, Αθηνά Τζάνετ Κορώση, μας δίνει 4 tips για να είμαστε λαμπερές ενώ μας προτείνει τα χτενίσματα που θα απογειώσουν το look μας.

Athina Photo 6d070 f9000

1. Φέτος τα στολίδια του ρεβεγιόν θα είναι τα πλούσια φωτεινά χρώματα. Φροντίστε να ανανεώσετε το χρώμα των μαλλιών σας πριν το ρεβεγιόν. Πλούσιες σοκολατοκόκκινες και μόκα αποχρώσεις, φωτεινά ξανθά, χρυσά με εξατομικευμένες λεπτομέρειες, του πάγου και η τεχνική brond θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτές τις γιορτές.

5f891932aaa8028cda29920a1a1c7fa4 ab586


2. Οποιοδήποτε χρώμα και να επιλέξετε, τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι glossy και φωτεινά ώστε να αναδεικνύεται το χτένισμα σας, να αντανακλά στο δέρμα σας και να σας κάνει να λάμπετε πραγματικά.


3. Αυτές τις γιορτές τα χτενίσματα θα συνοδεύονται από φίνα αξεσουάρ όπως κορδέλες , κοσμήματα και λουλούδια προσαρμοσμένα αποκλειστικά στο προσωπικό σας στυλ. Ιδιαίτερα δεσίματα και ανάλαφροι κυματισμοί κυρίως στο μπροστινό μέρος θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό look.

011bba6eff0998fa7bc0f3277626e36b 301ce


4. Για ξεχωριστές εμφανίσεις επιλέξτε θηλυκά χαμηλά σινιόν με χωρίστρα στο πλάι και μοναδικά στολισμένα φίνα αξεσουάρ.

Φυσικά, αν θέλετε περισσότερες ιδέες για τα γιορτινά σας χτενίσματα, τότε κάντε κλικ εδώ!