Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις το κόκκινο που ταιριάζει στα νύχια σου!

Βιβή Αγγελάκη
Ο πιο εύκολος τρόπος να βρεις το κόκκινο που ταιριάζει στα νύχια σου!

Κάνε το τέλειο quiz και βρες το essie red που σου ταιριάζει! 

Μπορεί στις αρχές της εβδομάδας να σου δώσαμε 20 τέλειες ιδέες για το χριστουγεννιάτικο nail art σου, όμως αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν αλλάζουν με τίποτα το κόκκινο γιορτινό mani τους, τότε ήρθε η ώρα να βρεις το κόκκινο που σου ταιριάζει.


Εξάλλου, το κόκκινο σε όλες τις αποχρώσεις του (από τις πιο βαθιές μέχρι και τις πιο ανοιχτές) είναι ο αναμφισβήτητος πρωταγωνιστής των ημερών. Απογειώνει κάθε μανικιούρ, αποτελεί ξεκάθαρο fashion statement και ταιριάζει με κάθε look και με κάθε στυλ, γιατί για κάθε μια από εμάς υπάρχει ένα κόκκινο, αρκεί να βρούμε το σωστό!

STR 0671 161e6

Η essie, το απόλυτο color authority, μέσα από ένα essie πανεύκολο quiz, βρίσκει το στυλ μας και μας βοηθά να επιλέξουμε το σωστό κόκκινο, που θα μαγνητίσει τα βλέμματα όλων στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

DSC 0027 572e7

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στο quiz που βρίσκεται στη gallery (όπως έκανα εγώ) και να ανακαλύψεις ποια από τις 6 κόκκινες αποχρώσεις από την essie reds collection σου ταιριάζει.

rtdthetyhetyhu 2b97f


Όσο για εμένα βρήκα το τέλειο κόκκινό μου στην απόχρωση limited addiction και φυσικά επειδή ψέματα δεν θα σου πω, αλλά πάντα βάζω και μια πινελιά στο mani μου, έκανα ένα χρυσό dot (κουκίδα) κοντά στη βάση του νυχιού μου!

STR 0433 dfcf6