Οι 3 κινήσεις για να επαναφέρεις τη λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Βιβή Αγγελάκη
Οι 3 κινήσεις για να επαναφέρεις τη λάμψη στην επιδερμίδα σου!

Επιδερμίδα λαμπερή, φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια, για να απολαύσεις όσο το δυνατόν περισσότερο το εορταστικό κλίμα!

Αν αυτές τις ημέρες έχεις ξενυχτήσει- όπως όλοι μας άλλωστε- και η επιδερμίδα σου δείχνει πιο κουρασμένη από ποτέ, τότε βρήκαμε τον τρόπο να επαναφέρεις τη χαμένη λάμψη και ζωντάνια της. Για την ακρίβεια, η Vichy μας δείχνει τις 3 κινήσεις- κλειδιά για να δείξουμε πιο ανανεωμένες, λαμπερές και με πιο νεανική διάθεση!

Αποβραδίς:

Ποια μπορεί να αντισταθεί σε ένα βραδινό spa...στο σπίτι της; Εμπνευσμένη από τις θεραπείες spa του ιαματικού κέντρου της Vichy στη Γαλλία, η AQUALIA THERMAL NIGHT SPA δρα ως ενυδατική φροντίδα νύχτας & μάσκα 2 σε 1. To βράδυ, η επιδερμίδα μας είναι πιο δεκτική στα μοναδικά οφέλη ενός spa κι έτσι ενυδατώνεται σε βάθος και με διάρκεια. Τα χαρακτηριστικά απαλύνονται και η επιδερμίδα είναι πιο όμορφη και ξεκούραστη από το 1ο πρωινό.

23 12 15 resize 02 5eb08

Η δύναμη των ωφέλιμων μεταλλικών στοιχείων του Ιαματικού Νερού συνδυάζεται με πολύ υψηλή συγκέντρωση Υαλουρονικού Οξέος, Γλυκερίνης, φυτικών ελαίων και ενισχύεται με Aquabioryl χαρίζοντας άμεσα βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης και άνεσης.

Μακιγιάζ με... αντιρυτιδική δράση:

Το LIFTACTIV FLEXITEINT είναι το make-up της Vichy με αντιρυτιδική δράση που προσφέρει αποτέλεσμα lifting και λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να "παγώνει" τα χαρακτηριστικά, ενώ δρα σταδιακά στη μείωση των ρυτίδων.

23 12 15 resize 03 b7505


Σε μια επιδερμίδα με ρυτίδες ή λεπτές γραμμές ένα κοινό make-up «σπάει», εισχωρεί στις πτυχώσεις και τις κάνει να φαίνονται πιο έντονες. Η εμπλουτισμένη και υποαλλεργική σύνθεσή του Liftactiv Flexiteint έχει τεχνολογία υφής σιλικόνης που κατανέμεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και ενσωματώνεται τέλεια, προσφέροντας αντιρυτιδική περιποίηση και λείανση των ρυτίδων. Επιδερμίδα λεία, ομοιογενής, λαμπερή και πιο ξεκούραστη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με σατινέ αποτέλεσμα μακιγιάζ.

Το νου σου στα μάτια...

Δίνουμε στις βλεφαρίδες και στα μάτια μας τη νεανικότητα που τους αξίζει και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά ανανεωμένες και λαμπερές με το LIFTACTIV SERUM 10 ΓΙΑ MATIA & ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ! Για τις γυναίκες που αναζητούν θεαματικά αποτελέσματα στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, αλλά και πυκνές, δυνατές βλεφαρίδες με μια μόνο κίνηση, η VICHY προτείνει έναν ορό τόσο ισχυρό που μεταμορφώνει την όψη των ματιών και βλεφαρίδων με 1 μόνο σταγόνα.

23 12 15 resize 01 0440d

Η περιοχή των ματιών αναζωογονείται και οι βλεφαρίδες αποκτούν εντυπωσιακό όγκο και νεανικότητα. Χάρη στην υποαλλεργική και super αποτελεσματική φόρμουλά του χωρίς άρωμα, το LIFTACTIV SERUM 10 ΓΙΑ MATIA & ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα μάτια και τις βλεφαρίδες ενώ έχει θεαματικά αποτελέσματα και στις ρυτιδες!