Η εορταστική, limited συλλογή μακιγιάζ του οίκου D&G είναι η νέα beauty λατρεία μας!

Βιβή Αγγελάκη
Η εορταστική, limited συλλογή μακιγιάζ του οίκου D&G είναι η νέα beauty λατρεία μας!

Δημιουργούμε τέλεια beauty looks με τη συλλογή The Essence of Holiday και κάνουμε το τέλειο δώρο για όσους αγαπάμε.

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε μία limited edition σειρά μακιγιάζ, πόσο μάλλον όταν αυτή συλλογή ανήκει σε έναν από τους αγαπημένους μας οίκους μόδας, όπως ο Dolce&Gabbana; Με χαρά, λοιπόν, η Dolce&Gabbana Make Up παρουσιάζει μία limited edition συλλογή: The Essence of Holiday!


Εμπνευσμένη από τα ξεχωριστά, χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου Dolce&Gabbana, το κόκκινο του πάθους, το χρυσό αντικέ, και το κλασσικό μαύρο, επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει ένα εκλεπτυσμένο στυλ. Με τα συλλεκτικά προϊόντα και τις νέες αποχρώσεις της συλλογής, όπως το κόκκινο του πάθους, το χρυσό αντικέ και το βαθύ κλασσικό μαύρο, αυτές τις γιορτές θα δημιουργήσουμε μοναδικά looks με το νέο μακιγιάζ του οίκου Dolce&Gabbana Make Up.

etyhdtghetg b496e


Η Συλλογή The Essence of Holiday περιλαμβάνει το συλλεκτικό, Bronzer στην απόχρωση Honey Matte, του οποίου η συσκευασία στέφεται με μία μαύρη αγκράφα από ατόφια λάκα εμπνευσμένη από το νέο γυναικείο άρωμα του οίκου Dolce&Gabbana, το The One Essence. Μάλιστα, η χρυσή μεταλλική συσκευασία φέρει την ανάγλυφη υπογραφή του οίκου Dolce&Gabbana.

Dolce Gabbana The Essence of Holiday 2015 Makeup Collection3 95ea0


Κόκκινο του Πάθους


Ένα χρώμα που συνοδεύει κάθε συλλογή της Dolce&Gabbana, το κόκκινο συμβολίζει το πάθος, το πνεύμα και το ένστικτο και είναι συνώνυμο με τη χαρά της γιορτινής περιόδου. Το Classic Cream Lipstick στην απόχρωση Dora και το Nail Lacquer στην απόχρωση Dora απαιτούν την προσοχή όλων, τόσο στα χείλη όσο και στα νύχια.

Dolce Gabbana The Essence of Holiday 2015 Makeup Collection2 608a0


Χρυσό Αντικέ και Κλασσικό Μαύρο


Οι χρυσές και μαύρες αποχρώσεις προσφέρουν αντιθέσεις μεταξύ λαμπερής φωτεινότητας και έντονου βάθους, χαρίζοντας μία εμφάνιση που συνδυάζει την τολμηρή με την εκλεπτυσμένη απλότητα. Φοράμε στα μάτια μας με χρυσές και μαργαριταρένιες αποχρώσεις χρησιμοποιώντας τις Perfect Mono Eyeshadow στις αποχρώσεις Antique Gold και Pearl Dust, οι οποίες συμπληρώνουν τέλεια το Nail Lacquer στην απόχρωση Antique Gold ή στην απόχρωση Glow Light. Για μοναδικά λαμπερά χείλη, προσθέτουμε απαλή λάμψη με το Shine Lipstick στην απόχρωση Gold και ολοκληρώνουμε την εμφάνισή μας με το Sheer Shine Gloss στην απόχρωση Pearl Shine ή στην απόχρωση Gold.

Dolce Gabbana The Essence of Holiday 2015 Makeup Collection4 e3232


Δίνουμε ένταση στο βλέμμα και δημιουργούμε αντίθεση χρησιμοποιώντας την Perfect Mono Eyeshadow στην απόχρωση Extreme Black. Ενώ μπορούμε να δώσουμε ζωντάνια στα μάτια μας με ένα πέρασμα από το Glam Liner στην απόχρωση Black Intense. Για ακόμη βαθύτερο βλέμμα, χρησιμοποιούμε το Eyeliner στην απόχρωση Black κάτω από τα μάτια. Για να αντισταθμίσουμε τη σκοτεινότητα, μπορούμε να προσθέσουμε ένα ίχνος λάμψης χρησιμοποιώντας το Eyeliner στην απόχρωση Shimmer, ενώ το πρόσωπό μας θα αποκτήσει εκθαμβωτική φωτεινότητα με τη λαμπερή, περιορισμένης έκδοσης Shimmer Powder στην απόχρωση Glow Light.