Χείλη όπως της JLo: Το απίστευτο trick για να πετύχετε ένα παρόμοιο look!

Βιβή Αγγελάκη
Χείλη όπως της JLo: Το απίστευτο trick για να πετύχετε ένα παρόμοιο look!

Η makeup artist που επιμελήθηκε τη λαμπερή εμφάνιση της star αποκάλυψε το μυστικό των χειλιών της!

Έκανε μια από τις πιο glamorous εμφανίσεις στα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Beverly Hills, αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές για τις fashion και beauty επιλογές της.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2016: Τα beauty looks που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί!


Η Jennifer Lopez, εκτός από το κίτρινο φόρεμά της, μας εντυπωσίασε με το μακιγιάζ της και πιο συγκεκριμένα με την απόφασή της να μην επιλέξει την αγαπημένη της nude απόχρωση για τα χείλη της , αλλά ένα υπέροχο, κόκκινο ombre, που έκανε το όλο look της πιο λαμπερό.

Jennifer Lopez Dress Golden Globe Awards 2016 01045


Και επειδή, τίποτα δεν ξεφεύγει από το beauty μικροσκόπιό μας, βρήκαμε- για την ακρίβεια η makeup artist, Mary Phillips, που επιμελήθηκε τη λαμπερή εμφάνιση της star αποκάλυψε- το απίστευτο trick για να πετύχουμε και εμείς ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα στα χείλη μας!

jennifer lopez golden globes lipstick w540 f2328


Κρατάμε σημειώσεις:


- Δεν χρησιμοποίησε μια, αλλά ανέμειξε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις gloss προκείμενου να πετύχει αυτό το χρώμα στα χείλη. Έβαλε, λοιπόν, το Infallible Pro-Matte Gloss της L'Oréal Paris στις εξής αποχρώσεις: Rouge Envy, Nude Allude και Forbidden Kiss.

- Για να πετύχει το ombre εφέ, ξεκίνησε να εφαρμόζει τη πιο σκούρα απόχρωση στις εξωτερικές γωνίες των χειλιών και να δουλεύει με τις πιο ανοιχτόχρωμες στο κέντρο τους.