Σου αρέσουν τα σινιόν; Τότε δες πώς θα κάνεις μόνη σου το glam χτένισμα της Kate Bosworth!

Βιβή Αγγελάκη
Σου αρέσουν τα σινιόν; Τότε δες πώς θα κάνεις μόνη σου το glam χτένισμα της Kate Bosworth!

Αν θες ένα εύκολο αλλά glam χτένισμα για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις σου, τότε αυτό είναι μια από τις ιδανικότερες λύσεις!

Το έχουμε πει εξαρχής: Οι Χρυσές Σφαίρες είναι το γεγονός της εβδομάδας και φυσικά όσο περνούν οι μέρες, έχουμε την ευκαιρία να αναλύουμε όλο και περισσότερο τα λαμπερά beauty looks των stars. Και γιατί να τα αναλύουμε; Για να παίρνουμε ιδέες, φυσικά, για το δικό μας μακιγιάζ και μαλλιά!

kate bosworth af5e9


Ένα από τα super εύκολα αλλά ταυτόχρονα glamorous χτενίσματα της μεγάλης βραδιάς ήταν και αυτό της Kate Bosworth. «Εμπνεύστηκα από το ροζ Dolce & Gabbana Couture φόρεμα της Kate. Το φόρεμα ήταν τόσο ιδιαίτερο που ένιωσα πως ένα λείο, μοντέρνο glam χτένισμα ήταν το ιδανικό συμπλήρωμα» δήλωσε η celebrity hairstylist, Bridget Brager, που επιμελήθηκε το hairlook της ηθοποιού.

kate bosworth candid golden globes w352 b1384


Όσο για το πώς μπορείς να πετύχεις μόνη σου ένα τέτοιο look... Η Bridget Brager σου δείχνει βήμα-βήμα το πώς θα το πετύχεις!


• Σε νωπά μαλλιά, χρησιμοποίησα μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light για απαλότητα και λάμψη.

•Για να δημιουργήσω έντονο όγκο και κράτημα στα μαλλιά, χρησιμοποίησα Moroccanoil Root Boost στις ρίζες της Kate και έβαλα λίγη Moroccanoil Thickening Lotion – περνώντας τη με τα δάχτυλα μου από τη ρίζα έως τις άκρες.

udtyutyu 3c355

•Χρησιμοποιώντας την Using the Moroccanoil Boar Bristle Round Brush, στέγνωσα τα μαλλιά χωρίζοντας τα σε μεγάλα μέρη για να δημιουργήσω όγκο.

•Για το χτένισμα, ξεκίνησα με μια φυσική πλαϊνή χωρίστρα, καθώς χρησιμοποίησα τα δάχτυλα μου για να προσθέσω έναν ελαφρύ κυματισμό. Στην συνεχεία, βούρτσισα τα μαλλιά φτιάχνοντας μια λεία αλογοουρά στο μέσο του πίσω μέρος του κεφαλιού.

etyjurtyuj ebcac

•Χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Treatment Light, ίσιωσα τις άκρες της αλογοουράς και την έπιασα σε ένα σφιχτό σινιόν που τοποθέτησα με τσιμπιδάκια.

•Τέλος, ψέκασα τα μαλλιά με το Moroccanoil Luminous Hair Spray για να ολοκληρώσω το look και να προσθέσω λάμψη ιδανική για το κόκκινο χαλί.

Δείτε όλα τα προϊόντα hairstyling στη gallery!