Το queen.gr ήταν στο λαμπερό party της Orzene!

Βιβή Αγγελάκη
Το queen.gr ήταν στο λαμπερό party της Orzene!

Shine οn με λάμψη και ORZENE!

Αν ακολουθείς το Instagram του queen, τότε θα πρέπει να ξέρεις τι κάναμε το βράδυ της Δευτέρας... Βρεθήκαμε στο μεγάλο και λαμπερό party που διοργάνωσε η αγαπημένη μάρκα περιποίησης μαλλιών, Orzene στο Κολωνάκι, στο Salon de Bricolage, για να γιορτάσει την άκρως επιτυχημένη χρονιά της, μιας και μέσα στο 2015 πέτυχε μία σημαντική αύξηση πωλήσεων!

orzene party 2 f62dc

Η καμπάνια “Orzene Diary” και οι ambassadors Ελένη Τσολάκη και Βασίλης Μπουλούμπασης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία.

orzene party 11 7fb94

Στο party παρευρέθηκε πλήθος κόσμου των media, bloggers, καθώς και επώνυμοι φίλοι των προϊόντων Orzene, ενώ έγινε παρουσίαση της καμπάνιας “Orzene Diary” που επικοινώνησε το brand το 2015, από τον Group Brand Manager Cosmetics του Ομίλου Sarantis Ιάκωβο Πουτάκογλου, καθώς και από την Brand Manager του Orzene Κατερίνα Μπαμπούκου.

orzene party 7 3f261

Η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι, ποτό και όμορφες μουσικές που έπαιξε η Ελένη Τσολάκη.

orzene party 13 4a307

Όλοι φύγαμε από την εκδήλωση με τα δώρα από το Orzene - τη νέα σειρά Orzene Chrono Block με 3 μοναδικά προϊόντα περιποίησης (σαμπουάν conditioner και μάσκα μαλλιών), με ένα υπέρτατο αντιγηραντικό μείγμα αμινοξέων και πανθενόλης, για μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία & λάμψη που διαρκεί, καθώς και ένα από τα νέα λαδάκια της σειράς Dry Satin Oils! Το δώρο συνοδευόταν και από ένα χειροποίητο βραχιόλι ειδικά φτιαγμένο για τη βραδιά, από τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Κωνσταντίνα Μπακίρα.

Δείτε περισσότερες φωτός στη gallery!