Kate Winslet: Ξέρουμε ποια ακριβώς προϊόντα χρησιμοποίησε για το natural makeup look της!

Βιβή Αγγελάκη
Kate Winslet: Ξέρουμε ποια ακριβώς προϊόντα χρησιμοποίησε για το natural makeup look της!

Δείτε το εντυπωσιακό μακιγιάζ της στα SAG Awards 2016!

Λίγο πριν τα Oscars, οι διάσημες κυρίες του Hollywood έβαλαν τα καλά τους και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί που στρώθηκε για τα SAG Awards 2016. Εκτός από το χτένισμα της Rooney Mara , που μας «έκλεψε» την καρδιά, η Kate Winslet μας εντυπωσίασε με το natural makeup look της!


Η διάσημη ηθοποιός και ambassadress της Lancôme, δημιούργησε με τη βοήθεια του makeup artist της, Jillian Dempsey ένα φυσικό μακιγιάζ, που η αλήθεια είναι πως ταιριάζει σε κάθε περίσταση (από το πρωί μέχρι και την πιο επίσημη, βραδινή μας εμφάνιση).

kate winslet 600x800 32796


Για να πετύχει αυτό look, ο Jillian άπλωσε αρχικά στην επιδερμίδα το serum, Lancôme Advanced Génifique Youth Activating Concentrate Lancôme και συνέχισε με το Teint Idole Ultra Makeup Stick (σε απόχρωση 110 Ivory) το οποίο συνδύασε με το Giorgio Armani Maestro Glow (in #5). Ολοκλήρωσε, τονίζοντας με ρουζ τα ζυγωματικά, χρησιμοποιώντας το Lancôme Blush Subtil No3, σε απόχρωση Sorbet Corail.

Kate Winslet Screen Actors Guild Awards 300d5


Πετυχαίνοντας ένα ελαφρύ μακιγιάζ και στα μάτια της, ο Jillian χρησιμοποίησε το Lancôme Artliner in Noir και το Jillian Dempsey Rich Brown Eyeliner, δίνοντας έμφαση στο πάνω βλέφαρο, ενώ στο τέλος πέρασε μερικές στρώσεις από τη Lancôme Grandiôse Mascara in Noir Mirifique στις βλεφαρίδες της.

gettyimages 507619430 285ae


Τέλος, για τα χείλη, ο Jillian επέλεξε ένα απαλό ροζ, nude κραγιόν ( Lancôme L’Absolu Rouge in Beige Mirage No250) διατηρώντας τη σωστή ισορροπία στο μακιγιάζ της Kate.