Κορίτσια της πόλης προσοχή:Αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή & άτονη!

Βιβή Αγγελάκη
Κορίτσια της πόλης προσοχή:Αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδα μας δείχνει θαμπή & άτονη!

Δε πάει ο νους σας...

Φραγμένοι πόροι, σπυράκια, μαύρα στίγματα, άτονη και θαμπή επιδερμίδα είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες οι γυναίκες στην επιδερμίδα μας. Εμείς, βέβαια, τα κορίτσια της πόλης - αν είσαι κι εσύ ένα από αυτά, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει- πως όλα τα παραπάνω τα αντιμετωπίζουμε σχεδόν σε καθημερινή βάση σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με γυναίκες που ζουν σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον...


Και ναι, ο «εχθρός» που ξεχνάμε πολλές φορές να συμπεριλάβουμε στους παράγοντες που μας στερούν το δικαίωμα στο καθαρό δέρμα, δεν είναι άλλος από την ατμοσφαιρική ρύπανση.

042ed402e92c94974e5bbd8ed2b7c176 12598


«Η ρύπανση και οι αρνητικές επιπτώσεις της στους πνεύμονες και το καρδιοαγγειακό σύστημα είναι ευρέως κατανοητές», δηλώνει ο Δρ. Jean Krutmann, Διευθυντής του Leibniz Research Institute for Environmental Medicine (Ερευνητικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Ιατρικής του Λάιμπνιτς) και συμπληρώνει: «Πιο πρόσφατες μελέτες ωστόσο υποδεικνύουν ότι η ρύπανση επηρεάζει και την ακεραιότητα του δέρματος.»


Όχι μια αλλά 5 διαφορετικές μορφές ρύπανσης (Αιωρούμενα Σωματίδια (ΑΣ), τα Οξείδια, οι Πτητικές Οργανικές Ενώσεις (ΠΟΕ), οι Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες και το Όζον) κάθε μία από τις οποίες καταστρέφει και αλλοιώνει τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας του δέρματος, κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο γερασμένη και θαμπή, αλλοιώνοντας το χρώμα της.

3c391cb2f528a8c19c239ffe32c761e0 e8de1


Ποια είναι η λύση- ο κατάλληλος τρόπος για να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας;

Γνωρίζοντας όλα τα παραπάνω, οι χημικοί της Kiehl’s προσφέρουν με υπερηφάνεια ένα καινοτόμο προϊόν περιποίησης που εξελίσσει τη μάχη ενάντια στη ρύπανση πέρα από τον απλό καθαρισμό. Η Cilantro & Orange Extract Pollutant Defending Masque της Kiehl’s (Μάσκα με Κορίανδρο & Εκχύλισμα Πορτοκαλιού για Προστασία από τους Ρύπους) προστατεύει και αναπληρώνει την επιδερμίδα, για να μειώνει τις ορατές επιπτώσεις της ρύπανσης, προλαμβάνοντας παράλληλα την προσκόλληση των ρύπων στην επιδερμίδα!

1086145 09 Kiehls Pollutant Defending Masque 75ml sRGB r1a 3b6ef


Στην ουσία πρόκειται για μια προστατευτική μάσκα περιποίησης προσώπου που προσφέρει 3 επίπεδα προστασίας και περιποίησης ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις της ρύπανσης στην επιδερμίδα:

1. Εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Πορτοκαλιού (Νεοεσπεριδίνη DC), καταπολεμά τη φθορά της επιδερμίδας και προστατεύει τον προστατευτικό φραγμό της από τη ρύπανση και την επαγόμενη από ακτινοβολία UVA οξείδωση.

2. Ενδυναμώνει την επιδερμίδα χάρη στα συστατικά από έλαια φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων Έλαιο Βιταμίνης E και Σπόρων Κορίανδρου.

3. Προστατεύει από τη ρύπανση. Αν και έχει αναπτυχθεί κυρίως για χρήση το βράδυ, απέδειξε την ικανότητά της να καταπολεμά τη φθορά που προκαλεί η ρύπανση και να ενδυναμώνει την επιδερμίδα, για να την προστατεύει ακόμα περισσότερο από τις επιπτώσεις αυτών των περιβαλλοντικών επιθέσεων. Για να προσφέρει περαιτέρω οφέλη όταν χρησιμοποιείται το πρωί, αυτή η ολοκληρωμένη σύνθεση δρα κατά της προσκόλλησης, για να προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, προλαμβάνοντας την προσκόλληση των σωματιδίων ρύπων στην επιδερμίδα.

Τα προϊόντα Kiehl’s είναι διαθέσιμα στα corner Kiehl’s:
HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΓΛΥΦΑΔΑ,ΚΗΦΙΣΙΑ, APOLLONIA POLITIA, ΟΜΟΝΟΙΑ

ATTICA, The Department Store (ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗ), ATTICA GOLDEN HALL

GALLERY DE BEAUTE – THE MALL ATHENS