Βρήκαμε τον τρόπο να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη σε 2 εβδομάδες!

Βιβή Αγγελάκη
Βρήκαμε τον τρόπο να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη σε 2 εβδομάδες!

Ένα μπουκάλι γεμάτο πέρλες θα σε βοηθήσουν!

Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Τα χρόνια θα περνούν, οι ρυτίδες θα εμφανίζονται κι εμείς θα προσπαθούμε να τις πολεμήσουμε με όποια μέσα διαθέτουμε. Όταν μιλάμε για μέσα φυσικά αναφερόμαστε στις κρέμες και τους ορούς περιποίησης που μετατρέπονται σε όπλα και αν οι κρέμες και τα σέρουμ είναι απλά περίστροφα ο νέος ορός της Nivea είναι βόμβα ναπάλμ!

Βλέπεις, ο νέος ορός της Nivea υπόσχεται να σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη σε μόλις 2 εβδομάδες μετά την χρήση του και το καταφέρνει!

Πως; Το 2014 η NIVEA έφερε την επανάσταση στη μάχη κατά των ρυτίδων ενσωματώνοντας την μοναδική καινοτομία της πέρλας στη σειρά Q1O Plus (το συνένζυμο-συνώνυμο της νεότητας και της Nivea), δημιούργησε τον απόλυτο σύμμαχο ομορφιάς για εκατομμύρια γυναίκες! Το 2016, το συνένζυμο Q10 εξακολουθεί να είναι πρωταγωνιστής και συστατικό κλειδί και προστίθεται σε μια πρωτοποριακή φόρμουλα που κάνει θαύματα!

NFC 15819 86490 Q10 John Lemon SerumPearls FollowUp PS SL Print 7891f

Ο νέος, ανανεωμένος Ορός με Πέρλες NIVEA Q10plus ανακτά την ποσότητα συνένζυμου Q10 που έχει χαθεί στη διάρκεια δέκα ετών σε δύο μόλις εβδομάδες! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή παρατηρείς την διαφορά στην υφή ενώ μέσα σε 14 ημέρες ακόμα και οι βαθιά χαραγμένες ρυτίδες μειώνονται ορατά ενώ το πρόσωπο ανακτά τη λεία και νεανική του όψη. Μια δοκιμή αρκεί για να σε πείσει και... να σε εθίσει αφού συν τοις άλλοις, οι μοναδικές, κίτρινες πέρλες έχουν την πιο τέλεια υφή που θα θέλεις να φοράς ξανά και ξανά!